gta san andreas vedio setup problem

Discussion in 'Gamerz' started by bkpeerless, Mar 22, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bkpeerless

    bkpeerless Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    423
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I just bought gta: sa . the game works just fine . Iit runs at a resolution 800* 600 resolution an high details. i want to decrease the resolution and details but when i click on advanced option in vedio i come back to windows giving a massage that gta sa has encountered a problem. i installed gta in my friends computer but he dont seem to have any such problem. so how can i solve my. :(
     
  2. mav3r1ck

    mav3r1ck New Member

    Joined:
    Mar 15, 2006
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    @bkpeerlees

    dude why do u wanna play in low res when ur game is working fine in 800*600 res and that too in high details. enjoy the fine graphics of the game :wink: BTW what's ur system specs?

    cha.
     
  3. OP
    OP
    bkpeerless

    bkpeerless Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    423
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i forgot to mention that gta sa is not working well at the above configuration ist working like a slide show. my system config is 1.5 ghz intel processor 845 gl motherbord with internal grapgic card
     
  4. thadhanihemant

    thadhanihemant New Member

    Joined:
    Jun 28, 2005
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well it will run like a slideshow on the on board graphic
    buy a graphics card dude, u can't do anything about it without a apg...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page