1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

firewire port on compaq presario

Discussion in 'QnA (read only)' started by infra_red_dude, Aug 27, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. infra_red_dude

    infra_red_dude Wire muncher!

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    6,156
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    i own a compaq presario 2517at laptop...it has an unusual firewire port...the shape n size of the port is same as that on my camcorder (not like the usb port)...i kno dat the connector on the camcorder is small...but the port on the laptop should resemble usb.....

    is there any special adaptor required to plug in ieee1394 devices to the laptop?? i have the port pics...how do i upload them on this thread??

    i am unable to find a cable for this....

    plz help me.....
     
  2. mariner

    mariner New Member

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mumbai
    there is a special cable u need for this operation caleed the firewire cable( ieee 1394)
    .contact the service centre of the brand on camcorder u own and they will suppply u with this firewire cable.
     
  3. OP
    OP
    infra_red_dude

    infra_red_dude Wire muncher!

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    6,156
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    well buddy.....the thing is....d connector on d camcorder is standard...am am getting d cable...prob is the connector on the laptop......its unusual......plz lemme kno..if ne1 has this kinda small connector on the laptop.....
     
  4. freshseasons

    freshseasons King of my own Castle

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    EVERYWHERE
    I think thine thing is the Compaq has 4 pin Firewire port but the Camcorder ( like my sony ) needs 6 pin firewire port...
    Do this simple thing ...get a 4 pin to 6 pin firewire cable and you are way to heaven :)
     
  5. OP
    OP
    infra_red_dude

    infra_red_dude Wire muncher!

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    6,156
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    man.........that's wot is d prob....not gettin dat cable newhere......no vendor understands my requirement....!! :(
     
  6. freshseasons

    freshseasons King of my own Castle

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    EVERYWHERE
    :) dont bother with Local vendors ....they wont get you anywhere....just shoot baazee.com and u can easily get the cable there...
    Happy hunting....:)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page