Somebody uploading without my knowledge

Discussion in 'Software Q&A' started by vikasg03, Jul 26, 2010.

  1. vikasg03

    vikasg03 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai
    Hi,
    Recently I shifted to ghaziabad and then I take BSNL Broadband connection.Now the problem start.
    As soon as i connected to net so many viruses start coming every time and then suddenly my download/upload meter (DU Meter) is start showing Heavy Uploading.

    Suddenly I check and I shocked, it was showing 1 GB Uploading in 15 min???

    What is this. I didn't upload/download at that moment.

    How to stop this. Is it possible to check who connected all of a sudden and what he upload??

    Any software by using I can lock uploading?

    Is it possible to see the file name if some one is uploading

    I am using nortan antivirus 9.0 and hre BSNL will start BSNL icon using WAN Miniport using PPPOE

    One of the virus file name is File: C:\WINDOWS\system32\gff6.exe

    vikas
     
  2. ajai5777

    ajai5777 New Member

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Get a reliable antivirus and do a full system scan.Even a free antivirus would serve the purpose if you regularly update it.

    ---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

    To quick heal this issue, download Malwarebytes antimalware and do a scan.
     
  3. pulsar_swift

    pulsar_swift New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    749
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PUNE
    format your PC and install a good AV.
     
  4. NJempire

    NJempire New Member

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    very first thing are you still using XP??
    if yes shift to windows 7 a full windows format will be real helpful.I know loosing data is a real sad thing but sometime you have to giveup on something for a better future...

    and install kespersky pure 30days trail and enjoy a safe environment.. :D
     
  5. OP
    OP
    vikasg03

    vikasg03 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai
    thanks for the update . but still i have same questions
    Is it possible to check who connected to my pc .
    Any software by using I can lock uploading?
    Is it possible to see the file name if some one is uploading anything
     
  6. manishjha18

    manishjha18 Member

    Joined:
    Aug 3, 2004
    Messages:
    358
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Delhi(temporary)
    use hitman pro.. its free for 1 month. cloud based antivirus..trust me its good...
    and then install microsoft security essentials..keep the firewall on...

    ---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------

    hitman pro--size 4 mb i guess. google it...
     
  7. OP
    OP
    vikasg03

    vikasg03 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai
    But is it possible to stop uploading 100% or see who and what files are going through my system. I am just attaching 2 files which shows 264 MB uploading in 5 min and 1 gb in 1 hr, even then i was not doing anything at that time (du meter data) . Who and what was uploaded, how to know that. I am more worried because i am using limited gb plan

    I already install Malwarebytes and hitman pro.
     
  8. pulsar_swift

    pulsar_swift New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    749
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PUNE
    BSNL is a ADSL connection. So the upload speeds should be considerably lesser compared to ur download speed. For uploading 265 MB in 5Min, it you should upload at 900KBytes per sec. Then the upload connection speed should be 7200Kbytes ps = 7Mbps. This is impossible.

    What is your plan in BSNL ?
     
  9. gagan007

    gagan007 Uhu, Not Gonna Happen!

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    1,132
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    that's wat i wanna know after reading his first post! 1GB download is understood...but upload...in 15 minutes!!!!!!!!!!!!! that's very very hard to believe...but he has given the snapshots too :p
     
  10. cute.bandar

    cute.bandar Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    728
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    install a firewall. Like Kerio . You willl be able to conttrol which processes are allowed to upload/download. This way you can stop any process from uploading
     
  11. Faun

    Faun Wahahaha~! Staff Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Messages:
    9,880
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Pune/there
    ^^or Comodo firewall
     
  12. Liverpool_fan

    Liverpool_fan Sami Hyypiä, LFC legend

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Messages:
    2,209
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Нью-Дели
    Hmm weird. Are you using WiFi? I mean it is possible the traffic is being bombed through the WLAN.
     
  13. Rockstar11

    Rockstar11 Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Messages:
    2,039
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    India
    NetLimiter - Ultimate Bandwidth Shaper

    NetLimiter is an ultimate internet traffic control and monitoring tool designed for Windows. You can use NetLimiter to set download/upload transfer rate limits for applications or even single connection and monitor their internet traffic.

    Along with this unique feature, Netlimiter offers comprehensive set of internet statistical tools. It includes real-time traffic measurement and long-term per-application internet traffic statistic

    NetLimiter - The Ultimate Bandwidth Shaper
     
  14. OP
    OP
    vikasg03

    vikasg03 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai
    thanks all. Even i under stand its almost impossible. previously when i was in Bangalore there it was always on connection. password in dsl router (modem),Here bsnl guy has created a short cut in desktop every time i have to double click and put id/ p/w and it says connecting using WAN Mini port PPPOE.

    My only concern is my plan is home 500C (1.5 gb limit) and second thing is what data has been gone from my machine.

    I will try above suggested s/w and update u soon.
     
  15. pulsar_swift

    pulsar_swift New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    749
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PUNE
    thats a possibility
     
  16. OP
    OP
    vikasg03

    vikasg03 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai

    No, but ya my BSNL modem is a WiFi modem (nokia Siemens networks) . My plan is simple home 500C, and i am using lan cable and connection is saying connected through WAN Mini port PPPOE.
     
  17. pulsar_swift

    pulsar_swift New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    749
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PUNE
    I still cannot figure out how ?
     
  18. celldweller1591

    celldweller1591 Linoob

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ambala, haryana
    Give a hijackthis log here...
    for the time being, download and install Spyware Terminator and enable H.I.P.S to advanced mode. It will show u everything accessing internet or a system process but it will become a headache when u will be installing a new program, so change it to Install mode at that time :)
     
  19. OP
    OP
    vikasg03

    vikasg03 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai
    Thanks, using above suggested s/w i am able to stop those activities in some extents Some of the viruses which i detect and remove are 360Eywtr.exe,360cn.exe,W32.Popwin ,gff6.exe,W32.IRCBot.Gen

    One more question. Here my connection is "Using Bridge mode" (using dialer) .I remember previously it was PPPOE mode (always on). Is it related to my issue

    digit not allowing to upload .log file.(hijackthis log )
     
  20. Gauravs90

    Gauravs90 geek........

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    743
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Thane, India
    Install Norton Internet security trial version to get rid of those problems with malwares
    Norton tops in industry at removing malwares in already infected system
     

Share This Page