L.A.Noire installation problem

Discussion in 'Gamerz' started by ghantaukay, Jan 12, 2012.

  1. ghantaukay

    ghantaukay New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have purchased LA Noire (paid,mind you).On installation I get the message that a mandatory patch needs to be downloaded.The first time i downloaded I got the full 100% download complete and after that...Nothing....I waited and waited and in the end I cancelled. I tried to reinstall the patch but I get this message now : PATCH UPDATE. Patch install Error. Message : Error binary patching file FileName LANlanuncher.exe. and there is an OK box. When I click on the OK the game starts to look for updates and then I just see the LA Noire Glowsign picture and nothing works. I was told to try reinstalling the game. i did that.no success. I was told to disable the antivirus.I did that too. Still no success.I have tried everything but nothing works. Can you tell me what I should do?
     
  2. AmpleNM

    AmpleNM TeKky In Being

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  3. OP
    ghantaukay

    ghantaukay New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I told u. I tried everything possible. This was the first thing I tried. It didnt help. It says..Navigate to C:\Program Files\Rockstar Games\L.A. Noire ( I did that)
    Remove any file with a .patched extension (there is no such file anywhere)
    Remove Social Club v1.0.5.0 Setup.exe (Cant be found)
    Run Patch_2382_02393_1.exe (Wont run.Reports Error message)
    Press Update (Doesnt help)
    Start Game via launcher (Same ole thing happens...u are stuck with the LA Noire Glowsign...just fiddle with ur u know what for a hour or more and u are still staring at the frigging glow sign...CRAP!)
    If the same thing happens, uninstall and re-install the full game and attempt to patch. If the same problem happens, repeat steps 1-6 above after consulting the tips below. (Did all that at least a dozen times....no success....)
     
  4. Tachyon1986

    Tachyon1986 New Member

    Joined:
    May 8, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    I had the same problem too , but I didn't follow any of the steps outlined on Rockstar's site. You see, after downloading the patch and getting the patching error, I navigated to L.A Noire's folder. There, I ran the Patch_2382_02393_1.exe with ADMINISTRATIVE PRIVILEGES (Also disabled AV just for precaution).

    It worked fine after that.
     
  5. OP
    ghantaukay

    ghantaukay New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I did that too...even disabled Norton 360 as well as the firewall but I get the message : Error patching 114.Am clueless about what more I should do.
     
  6. Tachyon1986

    Tachyon1986 New Member

    Joined:
    May 8, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Do you have ZoneAlarm installed? If so, try disabling that as well. I'm at work right now , will be back with more details once I reach home. Shame you're missing this awesome game.
     
  7. quicky008

    quicky008 Active Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Kolkata
    @ghantaukay:Check PM for instructions on resolving this problem
     
  8. OP
    ghantaukay

    ghantaukay New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I dont have Zonealarm installed as I only use Norton 360.Always went for good paid stuff...and singed my fingers this time with Noire ! (much to the satisfaction of some of my pals who taunt me all the time for paying what they say comes free ... never followed their advice ....till now when my faith is shaking....)
    And thanks Quicky for the PM will follow your advice....

    quicky..i did everything you advised but with no success...i installed the game with the chnage in the installation path by removing the gap etc but when I try to update the new copy of the patch (like i had been told) i get the same error message...binary etc etc....
     
    Last edited: Jan 21, 2012
  9. OP
    ghantaukay

    ghantaukay New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That was said some eons ago and its a disgrace that I am still missing this "AWESOME" game coz I am unable to play it and I am also unable to get anyone to suggest what I should do. Everyone else is clueless I guess......
     
  10. Tachyon1986

    Tachyon1986 New Member

    Joined:
    May 8, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Have you tried posting on Rockstar's forums? I'm sorry I couldn't be of more help.
     
  11. farsha20

    farsha20 New Member

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    am having the same problem...error 114 patch install.
    Error binary patching fil fileName LANLauncher.exe

    Did u find the solution yet. Have written to rockstar support...so want to play tis game NOW!
     
  12. OP
    ghantaukay

    ghantaukay New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    farsha....did u get the help...i have written to rockstar and a guy called Kevin replied and told me to send mxdiag and msinfo files which i did and after that its like the quiet of the graveyard...no reply and this supposedly AWESOME game is lying in my drawer .... 4 months have passed yet no help from any side...just sooooo disgusted with rockstar....
     
  13. tkin

    tkin Back to school!!

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    10,761
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai, India
    Looks like these guys are promoting piracy, since you bought the game, get and play the pirated version :x
     
  14. farsha20

    farsha20 New Member

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yes rockstar wrote to me...yipeeee!! said i have to send them the dxdiag and msinfo reports which i did and they replied saying my pc doesnt meet the minimum requirements!! hmm....time to change my pc or go buy a ps.

    anyway my local store was kind enough to take the game back...phew!
     
  15. OP
    ghantaukay

    ghantaukay New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    whats so Yippee ! about that dude? You dont get to play this supposedly awesome game and I for one who bought it online from Flipkart dont get the refund since its already been 5 months. Will write to Rockstar and gift it to them to put it on their tombstone some day.
     
  16. Tachyon1986

    Tachyon1986 New Member

    Joined:
    May 8, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    @ghantaukay,

    Sadly, that's how DRM works. Some games become unplayable thanks to it. However, since you already have the original, I see no reason for you not to try a cracked update and no-cd crack for it.
     
  17. OP
    ghantaukay

    ghantaukay New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    can u suggest where and how I do this coz I have never downloaded a game from the internet and dont trust these cracks.
     
  18. Tachyon1986

    Tachyon1986 New Member

    Joined:
    May 8, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Well, discussing piracy on this site openly is against the rules. I'll send you a PM later.
     
  19. Dragonslayer

    Dragonslayer Banned

    Joined:
    Mar 6, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Can we discuss piracy through pms then?:-?
     
  20. rohit26

    rohit26 New Member

    Joined:
    Mar 30, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mumbai
    @ghantaukay : dont start l.a noire launcher instead try the main application file its arnd 9mb. i have same problem but it wrks wen u start game directly without launcher , u will get error message but the game wil strt.just click ok when it displays error message,sign in to social club and then game wil strt
     

Share This Page