can i really use airtel live for free internet on pc

Discussion in 'Broadband and DTH' started by garefield, Oct 25, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. garefield

    garefield New Member

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hi guys i ahve heard abt free internet using airtel live on ur pc is it true does it work till today if yes can u give me the working tricks or hacks for this.
    thanks in advance.
    i tried it but i was only able to open live,airtelworld.com,wap.google.com and wap.yahoo.com not anyonther site plz help me:(
     
  2. New

    New New Member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    779
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Friend it's air tel mobile office.
    Im using it from last night.Daily rental 20rps and weekly 100 in bangalore.
     
  3. ranjithbajpe

    ranjithbajpe New Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mangalore, Now in Dubai
    Hey can u please let me know how to connect the Airete MO through laptop
     
  4. ayush_chh

    ayush_chh New Member

    Joined:
    Nov 25, 2005
    Messages:
    525
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    talk to the customer care guys first......they will tell you the process to activate the mobile ofice on your cell.

    now connect your mobile to ur Laptop with USB calble through PC suit.....and u will find an option there 'connect to internet', just click that.
     
  5. Cyclone

    Cyclone Darth Penguin

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    DarkStar One
    A word of caution: You can look, but you can't touch. Or, in this case, download. Not for free, at any rate. They charge you for d/ls. My roomie's got Airtel, we've tried browsing, its free. But if you try to log into any site, or d/l a photo, or do anything for that matter, it charges you. You might as well get the local bband.
     
  6. valtea

    valtea New Member

    Joined:
    Feb 6, 2005
    Messages:
    360
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm not charge extra for Mobile Office. I have been using it fo nearly a year now. Only Rs 249 per month in Mizoram. Only minus pooint is that its slow so in a month my bandwith is about 3GB
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page