Zone-Alarm users beware!!!!!!

Discussion in 'Technology News' started by LegendKiller, Jan 23, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LegendKiller

    LegendKiller New Member

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    434
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Visit this post on this site and tell me your opinion..
    Link:Inquirer
     
  2. agnels

    agnels Live The Dream!

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Goa
    Where is the text? Should have done copy paste here and then given the source link.
     
  3. OP
    OP
    LegendKiller

    LegendKiller New Member

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    434
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    i know that! you can read the article from the link and please comment after reading it on the issue
     
  4. anandk

    anandk Distinguished Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    3,786
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    sony, symantec, kaspersky usong rootkits...
    and now this ! :evil:

    ...r v safe ? or r v under an illusion tat v r safe ! 8)
     
  5. satbir

    satbir New Member

    Joined:
    Apr 28, 2005
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    delhi
    if this is true then i am not secure......... i think i should go for some other firewall
     
  6. mohit sharma

    mohit sharma New Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ghaziabad , India , Earth , Universe
    well what a good thing they have told us , whome we can believe on for privacy ?? look at current google search issue !!!!!
    if you want real privacy , just get your computer isolated for any outside wire !!!! lol !!!

    or just take the task of making every software you use on ur own !!!!! hahahaha !!!!
    back to basics works !!!!!!
     
  7. anandk

    anandk Distinguished Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    3,786
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    yep, the net is buzzing with this issue ! it appears zonealarm IS spying on you, and sending back info to 4 difrnt servers.

    check this out too
    "A Perfect Spy? It seems that ZoneAlarm Security Suite has been
    phoning home, even when told not to".
    http://weblog.infoworld.com/article/06/01/13/73792_03OPcringley_1.html

    interesting discussion here too...
    http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=116345
    i quote a thread "...Safe'N'Sec kept catching Zonealarm trying to
    connect out to Zone Lab's servers, nevertheless after having my
    suspicions confirmed I uninstalled Zonealarm..."
     
  8. ~Phenom~

    ~Phenom~ The No.1 Stupid

    Joined:
    May 17, 2005
    Messages:
    1,703
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    CYBERYARD
    Its hard to believe ZA too?????
     
  9. CodeRed

    CodeRed Guest

    damn m using it since more thn a month now...!!!
     
  10. RCuber

    RCuber The Mighty Unkel!!! Staff Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    7,105
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ಬೆಂಗಳೂರು (Bengaluru)
    Iv been using ZA since i became aware of firewall
     
  11. OP
    OP
    LegendKiller

    LegendKiller New Member

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    434
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    i think i will say the same as charangk,i also used za first and then went on for some others,
    quite funny thing checkpoint ppl say its a bug and its only necessary to communicate to za servers for update and improving the firewall advisor.
    What i said on their forum too was we know the difference b/w communicating to server for updates and communicating user's activities to isreali govt. :evil: :evil: :evil:
    Note:i just saw their forum and they have posted a detailed account of their side,plz read it!
    Link:Zonelabs-Forum
     
  12. Quiz_Master

    Quiz_Master * Teh Flirt King *

    Joined:
    Dec 31, 2005
    Messages:
    973
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Originally From : Ratlam M.P., Currently in: Hyder
    Same here....

    But not ZA...I cant believe this...
     
  13. eddie

    eddie El mooooo

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    1,414
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    How can you people use something proprietary and then trust it to not do something funny? I really want to point-and-laugh but resisting. Its time for all of you to wake up and smell the coffee. World is not all goodie goodie. To top everything, ZA gives a MS like response. "Oh thaaaaaaaat...that is nothing!!! Its just a tracking dog collar. Believe me, its for your own protection."
     
  14. shivaranjan.b

    shivaranjan.b New Member

    Joined:
    Oct 3, 2004
    Messages:
    400
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    Guys i use sygate firewall...
    Does sygate also have such problems???

    What ZA is doing is really bad. Thank god i am not using it.

    Regards.....
     
  15. gary4gar

    gary4gar GaurishSharma.com

    Joined:
    May 21, 2005
    Messages:
    4,094
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur
    till date....
    i swear about it
    it was the first firewall i had used

    i feel like killing ZA

    which firewall to use now?
    ~~~~~~~~~~~thinking~~~~~~~~~~~~~~~~
    if u know pls tell me
     
  16. OP
    OP
    LegendKiller

    LegendKiller New Member

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    434
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Dude sygate is bought by symantec now and it won't be able as a stand-alone anymore,,
    Meanwhile,try outpost 3.5 which they pan to release in 1st week of feb,which i think will be tomm....
    Anyhow you may also try kerio,which again is bought by sunbelt!
     
  17. rajkumar_personal

    rajkumar_personal Ignorance is BLISS !!

    Joined:
    Oct 30, 2004
    Messages:
    566
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    127.0.0.1
    Damn ZA.....It should be HACKED 2 Bits !!!

    I switched over 2 Norton Firewall and was delighted !
    I'd better stick 2 it !
     
  18. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    lol, this comes 2 months after my system was removed of all the antis and fwalls.. another reason i am not gonna install it again.. jus dont feel the need to do so nowadays
     
  19. gary4gar

    gary4gar GaurishSharma.com

    Joined:
    May 21, 2005
    Messages:
    4,094
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur
    which is the safest firewall???
     
  20. grinning_devil

    grinning_devil New Member

    Joined:
    Dec 3, 2004
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Side Crater, Mars
    iam using this freeware for such a long time....
    need to switch to something else i think...
    vote for it guys...which one ??
    sygate,norton,mcafee etc.. ?????
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page