1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

Yahoo Mssgr 7 - Can't login anymore!!

Discussion in 'QnA (read only)' started by SWEET SNEHA, Mar 6, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SWEET SNEHA

    SWEET SNEHA New Member

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India...........
    Hi
    To try Y!Mssgr 7.5 Beta, I installed it.But it didn't worked as even after clicking SIGN IN, nothing happened!!! So i uninstalled it,restarted comp and again Installed Y!M 7.
    But Now i can't login in it. It shows this prob:


    [​IMG]

    ZA don't block it,either. What could be the Problem? Please help me!!!!!!
     
  2. Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    Again try to Uninstall Yahoo! messenger. Then goto "Program files" folder and delete the folder "Yahoo!" (If exists). Now open "regedit" and nevigate to:

    HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo

    and

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Yahoo

    And delete both "Yahoo" keys!

    Now try to reinstall Yahoo! messenger...
     
  3. OP
    OP
    SWEET SNEHA

    SWEET SNEHA New Member

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India...........
    ^^^^
    It didn't work

    Still the same problem
     
  4. Gunner

    Gunner New Member

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere you'll never have heard of...
    Where do I find Regedit ?
     
  5. OP
    OP
    SWEET SNEHA

    SWEET SNEHA New Member

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India...........
    go to RUN-->>type regedit
     
  6. Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    Open Yahoo! Messenger and then close the login window and select Messenger -> Connection Preferences, here play aroud all 4 options, like No proxies, No netwrok detection and check whether it works or not!
     
  7. Gunner

    Gunner New Member

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere you'll never have heard of...
    Yeah. Sorry wrong question. Completely lost my head there. I'm facing a problem with Yahoo Messenger too : Whener I click on a rollover button, my messg. closes and I'm logged out. I tried uninstalling yahoo, erasing the registry files for it and reinstalling, but the problem persists. Any suggestions ?
     
  8. Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    What do u mean by "rollover button" ?
    Pls be more clear about ur query!
     
  9. OP
    OP
    SWEET SNEHA

    SWEET SNEHA New Member

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India...........
    @Gunner
    start a new thread
    dont mess up plz


    @Vishal
    Done tthat too.....................nothing worked :sad:
     
  10. Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    hv u tried with nother ID to login in Yahoo! ?
    May be there is some problem with ur ID!
     
  11. logins

    logins New Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have also face the same problem as said SWEET SNEHA but solved by reinstalling.I think it's a bug.since it was in beta stage i have said like it...
     
  12. OP
    OP
    SWEET SNEHA

    SWEET SNEHA New Member

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India...........
    yeah...........made another id and tried.........but stil prob is there

    @logins
    i am now on Y!Mssgr 7
    its not beta

    any link for an older version of Y!M
    maybe it'll help

    :cry: :cry:
     
  13. logins

    logins New Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am using yahoo messenger Messenger 7.5.0.333 Beta .Anyway Here is the link for old Yahoo! Messenger 6.0.0.1922:
    Code:
    http://www.takefiles.com/files/ymsgr6_1922.zip
    hope u enjoy. :wink:
     
  14. Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
  15. Him007

    Him007 New Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    Hey sneha,
    First u tell r u using any proxy s/w to run d internet connection? Or whic type of the connection do u have?
    Just type Ipconfig on dosprompt, & let me know abt all ip settings.....
    this is the problem regarding the IP settings Or any 3rd party prg that r blocking ur yahoo messenger ports....
    hav u tried msn messenger also?????

    Regards
    Himanshu
     
  16. OP
    OP
    SWEET SNEHA

    SWEET SNEHA New Member

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India...........
    Old versions causing the same problem........
    earlier it was fine
    just after installing of 7.5 beta(which didn't worked) all problem started

    @Him007
    here's wat i got:

    [​IMG]
     
  17. Chindi_Chor

    Chindi_Chor New Member

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    C:\Windows\System.....
    Install...UK Version....
     
  18. Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    Seems that the problem is not in the s/w version but exists in the windows installed!

    If u hv ne firewall installed, then try to stop it and then try to login in Yahoo! U can disable firewall's entry from startup and then after restarting the system check yahoo!
     
  19. OP
    OP
    SWEET SNEHA

    SWEET SNEHA New Member

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India...........
    No, ZA allows it.........i'm sure
     
  20. Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    Sneha! Tell me one thing. R u able to login to Yahoo! within browser? If yes! Then its clear that ur account is working fine!

    But if u r not able to login in browser also, then first try to Clear all cookies.

    Sometimes the problem also exists with ISP, which net connection r u using?

    And also take a look here:

    yahoo messeger login problem
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page