YAHOO.....GPRS probss

Discussion in 'Mobiles and Tablets' started by azzu, Nov 7, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. azzu

    azzu AJJU

    Joined:
    Aug 5, 2006
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hYdErAbAd
    iam usin airtel GPRS (mobile office) in andhra pradesh(nalgonda) and i get decent download speeds of 3KBps to 5KBps and the prob is when i use yahoo messenger
    i cannot access yahoo rooms or chat i can IM to the people on my contact list

    i tried diff email IDs and lastest to oldest yahooo versions but didnt knew whats the probs
     
  2. dinesh_mettur

    dinesh_mettur New Member

    Joined:
    Jan 13, 2006
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TamilNadu
    actually the mobile office speed is not sufficent for yahoo voice messanger and voice chat u can able to login to chatroom when u keep on trying

    me too also faced the same probs when mob office was launched
     
  3. OP
    OP
    azzu

    azzu AJJU

    Joined:
    Aug 5, 2006
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hYdErAbAd
    thxx
     
  4. Kiran.dks

    Kiran.dks New Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Messages:
    2,494
    Likes Received:
    91
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune, India
    Go for Google talk. You can talk and chat without problems through Airtel GPRS. It is extremely light program.
     
  5. kkg_mjh

    kkg_mjh New Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    51
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    nashik
    Use RediffBol my friend and me using and voice quality is too clear and both are on airtel mobile office.
     
  6. OP
    OP
    azzu

    azzu AJJU

    Joined:
    Aug 5, 2006
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hYdErAbAd
    thxx friends
     
  7. Tushar.bar

    Tushar.bar New Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i use airtel mobile office for chating in yahoo. there is no prob with voice
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page