WMP 10 error

Discussion in 'QnA (read only)' started by rakeshishere, Sep 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rakeshishere

    rakeshishere HELP AND SUPPORT

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    I am not able to open windows media player 10.. I am gtting the msg "An internal application error has occured"..Now is there a way i can rollback to 9 or solve this problem:(

    Some1 see this and help me out guys :(
     
    Last edited: Sep 27, 2006
  2. Anand_RF

    Anand_RF New Member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    183
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Uranus
    If you have the setup file, try running it again. It will install and hopefully repair it. Else you can try installing wmp 11 beta.
     
  3. Third Eye

    Third Eye gooby pls

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Messages:
    4,293
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Not very far from you
    Reinstall the WM10.
     
  4. JGuru

    JGuru Well-Known Member

    Joined:
    Dec 25, 2005
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Space-time continuum
    I have posted a PM. See that for instructions to solve your problem.
     
  5. OP
    OP
    rakeshishere

    rakeshishere HELP AND SUPPORT

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    Dont suggest me to use wmp11..I am happy with 10...Reinstalled it and didnt work...any method to uninstall wmp10....I cant find it in ADD/Remove programs:confused:. Did an AV scan as JGURU said but didnt help.:(
     
  6. clmlbx

    clmlbx Active Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    2,110
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Indore
    have u checked the box "show updates" (top right corner ) of add/remove window .

    to solve this problem simply reinstall it .:)
     
  7. anandk

    anandk Distinguished Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    3,786
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
  8. OP
    OP
    rakeshishere

    rakeshishere HELP AND SUPPORT

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    Last edited: Sep 28, 2006
  9. pritish_kul2

    pritish_kul2 ★★★★★★★★★

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    482
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    in a house
    From where to download wmp 11?
     
  10. OP
    OP
    rakeshishere

    rakeshishere HELP AND SUPPORT

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    This is only the beta version and dwnld it frm here
     
  11. anandk

    anandk Distinguished Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    3,786
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    y dont u uninstall ur wmp 10/9 ?
    run a registry cleaner (ace utilities is my favorite, else ccleaner is good enuff)
    reboot.
    and then do a fresh install of wmp10.
    shud take care of ur probs, uh ?
    work in safe mode if reqd.
    hope u always create a systemrestore point b each trobleshooting steps

    addl info here too http://support.microsoft.com/?kbid=831430
     
  12. OP
    OP
    rakeshishere

    rakeshishere HELP AND SUPPORT

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    Ran some 3 good registry cleaners like registry mechanic,ccleaner,Tune up utilities...I have unistalled wmp10...But when i try to reinstall it..i get that error which i have shown in my previous post..I am still in Safe Mode now and i am not able to boot into windows..Is a frresh reinstall of xp the only solution:sad:...See the link below for the error
    http://img82.imageshack.us/my.php?image=1bu1.jpg
    __________
    Did a system restore and followed the 1st method in the link below and problem solved:)
    http://www.opentechsupport.net/forums/archive/topic/27451-1.html
    __________
    I would like to quote this solution for people who may find this as a problem in future
     
    Last edited: Sep 28, 2006
  13. anandk

    anandk Distinguished Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    3,786
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    glad the opentechsupport link helped u :)
     
  14. ranjan2001

    ranjan2001 Active Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    1,486
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Delhi
    I have the same error last few days & read this thread but cannot solve the problem.

    Method 1 did not solve the issue for me so that is not the problem in my case.

    Method 2
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CLASSES\CLSID\{f414c26 0-6ac0-11cf-b6d1-00aa00bbbb558}\In procServer32

    I searched for the folowing reg keys but they are not there.
    So what could be the reason?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page