WHY DID THIS HAPPEN 2 ME???

Discussion in 'QnA (read only)' started by wizard_with_a_wand, Dec 23, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wizard_with_a_wand

    wizard_with_a_wand New Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello Everyone,

    2day moring when i started my system...the monitor didnot respond i checked every thing...(Cables,HDD...) i put my hdd in another sys and tried it..it's working verymuch fine....what may b the prob. i am really worried abt this...plz help as soon as possible yaar..!! :(

    thanx...

    Regards
     
  2. imprince

    imprince New Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ludhiana
    chek ur system cell and RAM ,,,,
     
  3. pimpom

    pimpom Active Member

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Messages:
    1,357
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Give a few more details.
    Does the power light come on ?
    Do you get a beep ?
    Does the IDE light come on and flicker as when reading the HDD ?
    Do the fans turn ?
     
  4. Ashis

    Ashis New Member

    Joined:
    Aug 14, 2004
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bhubaneswar
    Might power problem Worst MotherBoard.
    It happens :roll:
     
  5. OP
    OP
    wizard_with_a_wand

    wizard_with_a_wand New Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    THANXXXXXXXXXXX

    Thanx guys it's working now. :D ...there was a problem with RAM now...it's working....Thanx again... :p


    Regards :wink:
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page