Weird Problem regarding Boot-Up

Discussion in 'Hardware Q&A' started by neo_anderson, Jun 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. neo_anderson

    neo_anderson New Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    I have a P4 2.4 ghz pc with 1 gb ram and geforce fx 5200 graphics card. I recently got my motherboard and ram changed as they were not working properly.After that, my pc is working smoothly without any problems, but this one! After i run my pc for about 2-3 hrs., if i then shutdown it, and try to turn it on again after around 2-4 hrs. using the power on button on cabinet, it does not turns on. No response on the push of button happens. It is only after around 5-6 hrs. of last runtime that the pc can be turned on again.Rest the pc is working ultra fine! Can any0ne help me?

    Thanks.
     
  2. adit_sen

    adit_sen New Member

    Joined:
    Feb 8, 2004
    Messages:
    342
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Perth, A*stralia
    it could be because ur cpu is getting too hot, and hence it refuses to switch on. only once it has cooled is it turning on again. i'd suggest u check you cpu fan before you damage your processor.

    peace..
    aditya
     
  3. OP
    OP
    neo_anderson

    neo_anderson New Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    switching off from ups, what does that mean, please explain!
     
  4. OP
    OP
    neo_anderson

    neo_anderson New Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    the temperature is too hot here in bhopal, and i checked, fan is working! i guess i'll have to keep the ac on in the room!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page