Want to try yahoo beta?

Discussion in 'Technology News' started by chandruxp, Apr 29, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chandruxp

    chandruxp New Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Techno World
  2. LegendKiller

    LegendKiller New Member

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    434
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Thanks! very nice way to get into that beta...
     
  3. gary4gar

    gary4gar GaurishSharma.com

    Joined:
    May 21, 2005
    Messages:
    4,094
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur
    thanx
    i tell u there is a diffrent kind of happiness u feel when u are using a service that has not been open for public.also i have a small query that will this change ur e-mail add from .com to .co.uk??
     
  4. Netjunkie

    Netjunkie New Member

    Joined:
    Apr 2, 2005
    Messages:
    325
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hitech City, "Hyderabad"
    It trick works but, I cant use either of my browsers IE7 & Opera with it.
     
  5. Gunner

    Gunner New Member

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere you'll never have heard of...
    Cool ! It works ! I just did it ! But the feedbacks on Yahoo Beta are not so good. Must be pretty lousy then.
     
  6. it_waaznt_me

    it_waaznt_me Coming back to life ..

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A bit closer to heaven
    Duh .. I dont like Yahoo Mail beta .. I switched back to the original one .. Beta takes hell lotta time to load and freezes the browser ..
     
  7. Gunner

    Gunner New Member

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere you'll never have heard of...
    I don't find it all that slow though. Seems good if you ask me. :)
     
  8. gimmestuff

    gimmestuff New Member

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thnx a lot man......it worked. honestly i like the interface....much better than the old one.....
     
  9. aryayush

    aryayush New Member

    Joined:
    May 6, 2005
    Messages:
    5,594
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Noida
    Ain't workin' for me! :(
    I have signed up the official way now. I am supposed to get an invite in a few days time.
     
  10. fnatic@play

    fnatic@play New Member

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UT 2004 DM maps..
    cool! really nice one man! .. a tad slow tho... drags a bit..
     
  11. True Geek

    True Geek New Member

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    120
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Delhi
    Even i got a trick about the same. I posted it my blog
    This trick works for sure;) ;)
     
  12. jamyang312

    jamyang312 New Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    cool!!
    it's nice and thanks 4 da link
     
  13. kayote

    kayote New Member

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    still works!!!! :) was looking out on how to lay my hands on this... thax a lot
     
  14. whim_gen

    whim_gen New Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Shud say it rox..though it worked only with my .com account...
    Any idea on how to convert .co.in into Live ?
     
  15. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    .co.in to live? what are u talking about?
     
  16. adit_sen

    adit_sen New Member

    Joined:
    Feb 8, 2004
    Messages:
    342
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Perth, A*stralia
    sadly it doesnt work for me!! i have no idea why....[sobs]...
     
  17. sting

    sting New Member

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    153
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai/Trivandrum
    already got from yahoo, but this is worked fine with my other ID
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page