voice command???

Discussion in 'QnA (read only)' started by tweety_bird_bunny, Nov 22, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tweety_bird_bunny

    tweety_bird_bunny New Member

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Messages:
    211
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    is there any software through which i can give voice commands to my pc.. like if i say "nero" in the mic , nero opens up...???
     
  2. swatkat

    swatkat Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2004
    Messages:
    2,060
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Shimoga/ಶಿವಮೊಗ್ಗ
    Try Philips FreeSpeech.It requires a lot of training(to itself and you!).I am not not sure whether it will accept ANY command.
     
  3. SmoothCriminal

    SmoothCriminal New Member

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Messages:
    331
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    Hmm.. i think there's one 'Dragon' voice recognition.. which is the best in this.. But i guess all these voice recognition software are sharewares(?!).. is any free voice recgoniton sw available?
     
  4. the_fragger

    the_fragger New Member

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    within arm length of my monitor!!
    well there are dragon's naturally speaking and via voice (or viva voice..not sure bout the name) which are speech recognistion softwares but they require lot of practice and patience as you have to teach them to recognise your voice by reading out reams of text first..you can try them out
     
  5. Prashray

    Prashray New Member

    Joined:
    May 18, 2004
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Locating....Locating....Access Denied!
    It's Via Voice.
    Better do the work yourself as it will take lot of practice. ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page