Vista: Can It B Loaded On A External Hdd?

Discussion in 'Software Q&A' started by caleb, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. caleb

    caleb New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    578
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    I have 2 questions:?1. Can I load Vista on a external HDD? (I have 2 external HDD's & I plan to load Vista, beta version, on one HDD & Ubuntu on the other)...I currently use XP Media Center on my main, internal, HDD ?2. What is the difference in Vista RC2 & RTM??Thanks in advance.
     
  2. nishant_nms

    nishant_nms New Member

    Joined:
    Sep 5, 2005
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    RC2 is Release candidate 2 and contains few flaws but RTM is release to manfacture and it is perfect
     
  3. overclocker

    overclocker New Member

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Messages:
    115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    intel inside
    U can Boot Windows frm an external HDD but for that u need a external USB hard drive.
    RC2 means Release candidate 2 he term release candidate refers to a final product, ready to release unless fatal bugs emerge. In this stage, the product features all designed functionalities and no known showstopper class bugs. At this phase the product is usually code complete.
    RTM is release to manfacturing .
     
  4. OP
    OP
    caleb

    caleb New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    578
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    Thanks...oh yeah nice animated pic you got for yourself - neat.
    __________
    Yes I have 2 seperate external USB hard drives...I was planning on trying out Vista on one and another one with Ubuntu. As I herad so much about Ubuntu I wanted to try it out and the same goes for Vista. I have a friend who can help me with the Vista OS to check it out..not sure if he has RC2 or RTM.
     
    Last edited: Nov 24, 2006
  5. dissel

    dissel Active Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    823
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Kolkata
    Vista RTM version is 6.0.6000
    where RC2 or beta is lowest than this number. i,e 6.0.5xxx or something.
    you can check this with simply using "ver" command in the command prompt.
     
    Last edited: Nov 25, 2006
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page