VIRUS...RANDEX ZEN.......VIRUS MLORE HELP..??URGENT

Discussion in 'Software Q&A' started by Writankar panja, Sep 18, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Writankar panja

    Writankar panja New Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MIDNAPORE(NEAR KOLKATA)WEST BENGAL
    HELP ME PLEASE!
    I THINK INFECTED WITH VIRUS.
    NORTON 2002 DETECTED A VIRUS NAMED WIN32.RANDEX.ZEN VIRUS AND WIN32.SPYBOTWORM VIRUS.
    C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSCONFG.EXE-RANDEX....
    C:\WINDOWS\SYSTEM32\SPOOLSVD32.EXE:-SPYBOT....
    UNABLE TO REPAIR WAS THE MESSAGE
    I DELETED PROMPTLY
    AFTER WHENEVER I LOG TRY ON TO MY E-MAIL ACCOUNT A MESSAGE APPEARS "SERVER NOT FOUND'
    I TRIED REPEATEDLYTO CREATE A NEW E-MAIL IN REDIFF BUT AT THE TIME AFTER SUBMITTING THE FORM IT SHOWS THAT I HAVE ENTERED THE SPECIAL NUMBER WRONG(THE SPECIAL NUMBER WHICH REDIFF ASKS TO ENTER AT THE END OF THE FORM WHICH IS GIVE AT THE LEFT)
    I HAVE WINXPSP2...
    WHAT WILL I DO?
    NEED MY E-MAIL TO OPEN IMMEDIATELY...MANY IMPORTANT MESSAGES WAITING.
    NOW THERE IS NO VIRUS AS FAR AS NORTON 2002 WITH LATEST UPDATE SAYS.BUT WHY CAN'T I LOG ON TO E-MAIL USING OPERA 7.
    MY INTERNET EXPLORER IS NOT LOADING ANY PAGES.WHENEVER I ENTER A NAME I SEE THAT "SERVER NOT FOUND"
     
  2. ishaan

    ishaan New Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
    try searching for that virus name in symantec.com for a REMOVAL TOOL....and also this problem may be nothing related to the virus so get a spyware/adware removal software like SpyBot latest update and use it...
     
  3. abhishekkulkarni

    abhishekkulkarni New Member

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Amche Pune
    Try using another good antivirus like Quickheal.You can try reinstalling Internet Explorer.I think that in all probability this problem is due to a spyware/adware.Use a good spyware removal tool like Spybot.
     
  4. mariner

    mariner New Member

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mumbai
    try using online scanning from trendmicro or panda antivirus.

    also as ishaan suggested try getting the removal tools from symantec.
     
  5. OP
    OP
    Writankar panja

    Writankar panja New Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MIDNAPORE(NEAR KOLKATA)WEST BENGAL
    HOW CAN I REINSTALL IE I REALLY NEED TO ACCESS MY ACCOUNT THINK AT LAST FROM CYBERCAFE
     
  6. mariner

    mariner New Member

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mumbai
    try the old digit issues for the ie 6.0
     
  7. sujithtom

    sujithtom New Member

    Joined:
    Aug 14, 2004
    Messages:
    512
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Not anywhere near you
    Try backing up your data and reinstalling the OS after formatting it or try some Live Cd of Linux. My computer was also infected by a virus which comes in W32 family
     
  8. it_waaznt_me

    it_waaznt_me Coming back to life ..

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A bit closer to heaven
    Please post your HijackThis Logfile for better assesment of your problem.
     
  9. #/bin/sh

    #/bin/sh New Member

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    42.65 N 73.76 W
    when u posting a tread please make caps off.
     
  10. OP
    OP
    Writankar panja

    Writankar panja New Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MIDNAPORE(NEAR KOLKATA)WEST BENGAL
    hey guys the problem has been solved.i remember that since i had interrupted the live update process of norton 2002.after that the problem came.after uninstalling norton 2002 with all its components all things are working properly.but hey lets see that it works fine for a few days before confirmation.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page