1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

unable to install os

Discussion in 'QnA (read only)' started by abhishek_734, Mar 23, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. abhishek_734

    abhishek_734 New Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ON A SYSTEM HAVING 40 GB HD,INTEL 810 MB,CELERON 533 MHZ ;I AM UNABLE TO INSTALL WIN 98 OR XP.IN BETWEEN THE INSTALLATOIN,A MESSAGE "STOP"COMES AND INSTALLER EXITS.THIS HAPPENS AFTER C DRIVE IS FORMATTED AND SOME FILES ARE COPIED.I CAN INSTALL OS ON OTHER SYSTEM USING SAME CD WELL.EARLIER I HAD WIN 98 ON THAT SYSTEM WHICH GOT CORRUPT AND I FORMATTED MY HD USING FDISK.HOW CAN I INSTALL THE OS.
     
  2. praka123

    praka123 left this forum longback

    Joined:
    Sep 7, 2005
    Messages:
    7,513
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    -
    try any linuxdistros and see
     
  3. nach p

    nach p New Member

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mUMBAI
    If your cd media is well then maybe u may have problem in HDD.Have u checked it for any errors or bad sectors.Or try partitioning your HDD.
    Have u tried to install any other OS.
     
  4. OP
    OP
    abhishek_734

    abhishek_734 New Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i repartitoned my hd but same problems.i had checked it till now on win 98,win xp,win xp sp2.even i set all the bios settings to default but problem is not solved.
     
  5. hafees

    hafees New Member

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kerala
    It may be because of ur BIOS preventing MBR (Master boot record) modification. Try disabling settings similar to 'Virus protection' in the bios setup. It may be enabled by default.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page