trick for megaupload....no alexa toolbar

Discussion in 'Tutorials' started by mukul, Jun 13, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mukul

    mukul New Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    194
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    jaipur
    this make ie beleive that alexa is installed

    run.....Regedit

    go to location

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Micr0$0ft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\5.0\User Agent\Post Platform


    Create a alphanumeric value and left click on the right panel and selecting NEW on a white space the next title Alexa Toolbar

    close regedit
    restart ie.....full effect.....
     
    Thor and nikhilrao like this.
  2. sanju

    sanju Member

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hoping it will work
    thanx tring
     
  3. TechGuru#1

    TechGuru#1 New Member

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Messages:
    338
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Try changing IP as for TRICK!
     
  4. ashfame

    ashfame New Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    761
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Delhi / Jaipur
    whts an alphanumeric value (i know string/binary/dword/multi-string/expandable-string value)?
    can u pl post the reg entry for it.
     
  5. imdbest

    imdbest New Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    LUCKNOW
    nice 1
    but ya [alphanumeric value]???
     
  6. sanju

    sanju Member

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    not working
     
  7. ashfame

    ashfame New Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    761
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Delhi / Jaipur
    hey mukul where r u man, we r having prob in ur tut.
     
  8. lallee_shaa

    lallee_shaa New Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    load alexa toolbar software one , save it on the hard disk partition ,use and uninstall whenever you want to , I have done used and then uninstalled many times with good results
     
  9. karthik88

    karthik88 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Could somebody make a registry script (*.reg file) for that.
     
  10. src2206

    src2206 Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    372
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Kolkata
    Alexa toolbar is a certified malware. It is not a good move to install it and you can never uninstall it completely using automated processes.
     
  11. OP
    OP
    mukul

    mukul New Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    194
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    jaipur
    guys me just couldn't check that some problem was goin on here

    see the preview here..

    http://rapidshare.de/files/23468537/untitled.JPG


    note:here a12c4 is alphanumeric key...and that's what i was saying for

    now u have done this
    close regedit and ie and restart

    note:zone lab and other spyware progs will still ask for alexa's removal...

    @src2206
    u can remove alexa completely

    download
    http://files3.majorgeeks.com/files/5839ddf15d7eafa3befa98544d2c1e9d/spyware/alexaremover.exe

    u can detect as well as remove alexa

    try it on my tutorial.....
     
  12. rajkumar_personal

    rajkumar_personal Ignorance is BLISS !!

    Joined:
    Oct 30, 2004
    Messages:
    566
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    127.0.0.1
    What the hell......

    I have a better TRICK :lol:

    Log off after downloading a file and then login again to download new files without waiting for 1 hr some secs :lol:
    Applies only to the ppl having Dynamic IP addressing !
     
  13. OP
    OP
    mukul

    mukul New Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    194
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    jaipur
    no dear u didn't got the point ...... there are 300 slots reserved for india .... b******t
     
  14. rajkumar_personal

    rajkumar_personal Ignorance is BLISS !!

    Joined:
    Oct 30, 2004
    Messages:
    566
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    127.0.0.1
    OOOpppppppssssssss !!!

    I confused it with Rapidshare !

    Well.......

    I'll not disappoint u ppl.......

    Here is my solution to your woes.......

    1) Use Guardster.com to bypass (but this one is showing problems lately)

    2) Use http://leech.megaleecher.net/ and enjoy !

    Does that Help any1 out ?????
     
  15. OP
    OP
    mukul

    mukul New Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    194
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    jaipur
    .....megaupload ppl arent dumbass.....now guardster and megaleecher both dont work at it tried recently ....... some ppl saythey do...i am always been presented with blank site.....


    i tried with anonymouse.org ...worked for 2 -3 days ...but then gone into oblivion


    only thing workin of the late is r****t......cant name it ...against the forum rule......
     
    Last edited: Jun 19, 2006
  16. aditya1987

    aditya1987 Extheist

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rock Am Ring, Germany
    I have another very good trick.............

    Just use United States proxy, and you will get actually get the download link. No waiting for the pre-assigned download slots (300 for India). Megaupload has unlimited download slots for U.S.

    After waiting 60 secs, right-click the tab "Click To Download" and copy the link and paste it to your favourite download manager. Do not let the download manager to divide the file in parts and download the parts simultaneously. Only download the file in one part.

    YOU CAN ALSO RESUME THE DOWNLOAD WITHIN 2-3 DAYS. AFTER THAT THE DOWNLOAD WILL NOT RESUME AND YOU HAVE TO START FROM THE BEGINNING.

    Enjoy downloads from Megaupload!!!!!!!!!
     
    Last edited: Jun 20, 2006
  17. OP
    OP
    mukul

    mukul New Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    194
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    jaipur
    yup aditya u r right ... this does work

    i tested it once.....
    but after some days it said that i am already dwnloadin some stuff....
    u need to try again and again
     
  18. TechGuru#1

    TechGuru#1 New Member

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Messages:
    338
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    care less abt Megaupload,but mayb i did trickd RS !
    [​IMG]

    TWIN RS DL simultaneously!!!
     
  19. OP
    OP
    mukul

    mukul New Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    194
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    jaipur
    u gonna be kiddin.....

    plz throw light...
     
  20. gary4gar

    gary4gar GaurishSharma.com

    Joined:
    May 21, 2005
    Messages:
    4,094
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur
    pls give name of any u.s based proxy
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page