1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

Tally 4.5 In Windows XP

Discussion in 'Software Q&A' started by hikapil, Nov 26, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hikapil

    hikapil New Member

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur, Rajasthan, India
    I am not able to run Tally 4.5 on Windows XP. Can any tell me what the problem is and if someone can provide me a solution. I will be thankfull to him.
     
  2. sailendra

    sailendra New Member

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    You cant run tally 4.5 under windows xp. you need to boot into dos to get to run it. Make a dos boot disk and boot from that. Install tally onto a fat32 drive and run it from there.
     
  3. freshseasons

    freshseasons King of my own Castle

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    EVERYWHERE
    Pnetronics the makes of tally has stopped the support for tally 4.5... Really upgrading to tally 6 is worth it..
    Another thing ....You can make a dual boot Os if you cannot do without Tally 4.5 rather than everytime booting in Dos... :p
     
  4. OP
    OP
    hikapil

    hikapil New Member

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur, Rajasthan, India
    Thanks Buddy

    Thanks buddy for this help.
    But I want someone who can help me in running it in Windows XP itself.
     
  5. [deXter]

    [deXter] New Member

    Joined:
    Dec 24, 2003
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    First of all, please use the Search feature before starting a new topic. This way it would save a lot of time both for you and us.
    [​IMG]

    http://www.thinkdigit.com/forum/viewtopic.php?t=8849

    ---

    Anyways in addition to the reply that I posted in the above thread, you might be interested in trying out this sofware called as DOSBox. DOSBox is a real DOS Emulator. Tally should run fine within DOS Box.

    http://dosbox.sourceforge.net/


    [​IMG]
    _________________
    Firefox
    Rediscover the web
     
  6. OP
    OP
    hikapil

    hikapil New Member

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur, Rajasthan, India
    First, Thanks for the great help.

    In future this will not happen from my side.

    Thanks Again
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page