suggest me a good game

Discussion in 'Gamerz' started by viruses, Nov 10, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. viruses

    viruses New Member

    Joined:
    Nov 17, 2005
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have a pentium processor 2.4 ghz,256mb ram,80gb hard disc,and
    intel(r)82845/G/GL/GE/PE/GV Graphics conrtoller.
    it says memory size is 64mb.

    1.does it mean that i have a 64mb graphics card?

    2.i want recommendations from you guys to which game i must buy that can run on my system.i like action and strategy games like age of empires and hitman.

    reply fast i plan to buy the game tomorrow.
     
  2. Third Eye

    Third Eye gooby pls

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Messages:
    4,293
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Not very far from you
    You have Onboard chipset with 64MB Video Memory,I can suggest lot's of games but it will run slow.

    Definately You can run Hitman 1 & 2 Good.
     
  3. OP
    OP
    viruses

    viruses New Member

    Joined:
    Nov 17, 2005
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks a lot tech master mind.
    will the game f.e.ar run for me.
    i like strategy and action games-any other sugesstion guys before i go out to but tomorrow.
     
  4. coolsunny

    coolsunny Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    its inbuilt grfix & its needs 64mb shared memory.see in my Computer properties,u will find 64mb less frm 256 mb.
    These r some good games i played & they needs low cofig.
    Hitman 2,Max Payne*,Contact Jack
    Age of Mythology*,Rise of Nations,Age of empires 2.

    FEAR will not run on ur comp.needs 512mb RAM & good vga grafix or grafix card.
     
    Last edited: Nov 10, 2006
  5. Third Eye

    Third Eye gooby pls

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Messages:
    4,293
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Not very far from you
    Fear - NO NO Heavy game

    Max Payne 2 (But run on low settings)
    GTA Vice City (Also it run on low settings)
    Hitman Contracts (Run on mid settings)
     
  6. OP
    OP
    viruses

    viruses New Member

    Joined:
    Nov 17, 2005
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks man,i think i will go for hitman contracts
     
  7. [A]bu

    [A]bu New Member

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Please See Your Back...
    i suggest if u like trickek game then

    Try

    Age of empire...
     
  8. DukeNukem

    DukeNukem Come get Some

    Joined:
    Aug 28, 2005
    Messages:
    417
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Home Sweet Home
    freecell minesweeper spiders etc will do on your confi. :D

    if havin brain then try all tomb raider packs
     
  9. deepak.krishnan

    deepak.krishnan New Member

    Joined:
    Jan 11, 2005
    Messages:
    423
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Palakkad/Bangalore
    Hey GTA San Andreas will run just fine if run in medium settings in your computer. I too have almost the same config except that I have a 40GB HDD and u hav 80 GB. I completed GTA SA with almost no problems.
     
  10. Pragadheesh

    Pragadheesh New Member

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Messages:
    403
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Coimbatore
    Even NFS Underground 1 & 2 'll run on ur sys..:))
     
  11. OP
    OP
    viruses

    viruses New Member

    Joined:
    Nov 17, 2005
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks guys i went for hitman 3 contracts.will go next for san andreas.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page