SOS... Cmd prompt is gone...

Discussion in 'Software Q&A' started by gsoul2soul, Feb 18, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gsoul2soul

    gsoul2soul WOW... are you?

    Joined:
    Feb 18, 2006
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kathmandu, Nepal
    I cannot USE my CMD prompt anymore :cry:

    I don't know what happened... or WHY !!!

    This is what I get when i click on start button... and type CMD

    Screen Capture

    This is What I GET !!!
    ... SEE the Picture in my profile ( I didn't know how to attach file so... this is what i did !!!... SORRY :( )
    Please... DO HELP !!!
     
  2. alib_i

    alib_i New Member

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Messages:
    1,191
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    omnipresent
    It's most likely either a virus or a spyware.

    Get your computer scanned by a good antivirus.
    Also check for spywares .. using 'Ad-aware' or 'Spyware Search and Destroy'

    Other than that .... next time you want to share an image .. upload it to http://imageshack.us and give us the link
    Uploading is not possible in this forum.

    -----
    alibi
     
  3. grinning_devil

    grinning_devil New Member

    Joined:
    Dec 3, 2004
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Side Crater, Mars
    :)) thats the most unique and intresting way to post an image!!!!

    nyways as ali_i suggested try scanning the PC,
    adware,spybot etc.

    u can also try the foll.(enter it in run box )

    sfc /scannow
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page