1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

send and receiving packets figures changing dratically

Discussion in 'Hardware Q&A' started by rajesh_verma, Mar 4, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rajesh_verma

    rajesh_verma New Member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I my local area connection status the figures of sent and receive packets are changing drastically even if i did not download a single file.
    Due This problem my internet charges are being heavy
    Please provide me a solutions.
    I m using touchtel broadband with the scheme of 1 GB free download.
     
  2. devarajan

    devarajan New Member

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NEVER STOP'S....
    May be some software do updated silently......
     
  3. Ankur Gupta

    Ankur Gupta Wandering in time...

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Delhi,India
    I suspect some spyware or adware...........
     
  4. devarajan

    devarajan New Member

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NEVER STOP'S....
    How they sent only some information in some time(i.e.act according to the author)so i think it's not possible due to spyware....Better rajesh_verma can list out the software he have installed so on seeing it we can say that May be some software do updated silently....And which r they... :p
     
  5. champ_rock

    champ_rock champ_rock

    Joined:
    Jun 15, 2005
    Messages:
    750
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere on the earth , near the equator
    maybe the packets r just within ur lan...... to get a better idea see the network graph that is in windows....

    also, use some firewall so that u can grant acess to the programs u want them to connect
     
  6. Ringwraith

    Ringwraith New Member

    Joined:
    Jun 14, 2005
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hyderabad
    download "Network Traffic Monitor" from the internet. Shows you which program is using how much of your bandwidth
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page