Security code in 3315

Discussion in 'QnA (read only)' started by Ricky, Nov 18, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ricky

    Ricky Active Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    1,158
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Hi.. guys..

    I have a 3315 nokia.. i was using it a year back.. but again i have to use it for my other connection, but when i inserted new sim .. it asked for Security code (the 5 digit code specific to phone, not related to sim), but i forgot that.. so my old sim is working in that but not any new one other than that..

    This is a feature of nokia 3315 by which if u set it on, then every time u insert new sim for first time then it will ask for the security code,, now as I have forgot that then i am forced to use my other sim in that...,

    so if anyone is having solution then tell me, ie otherthan going to service professional..

    :)
     
  2. IG

    IG New Member

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    goto profeesional dude.its the safest and best way.
     
  3. Aseem Nasnodkar

    Aseem Nasnodkar New Member

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    255
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Panaji - Goa
    call up ur servic provider
     
  4. guru

    guru New Member

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    or try out the default security code.
     
  5. tuxfan

    tuxfan New Member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    2,653
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    By default the security code in all Nokia handsets is 12345. Try that. It should work if you haven't changed it. If you have and don't remember then you have a way out if you are in Mumbai. Go to Heera Panna shopping, look around a little, you will find someone who will reset the code for you for about Rs. 100. Or go to Nokia Service Centre.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page