Run Xbox games on PC___ yes even Halo

Discussion in 'Gamerz' started by sanolution, Dec 21, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sanolution

    sanolution New Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    bangalore
    Last edited by a moderator: Dec 22, 2006
  2. pra_2006

    pra_2006 A S S E M B L E

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Messages:
    347
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    LKO
    have u tried it in ur PC ? reply fast
     
  3. OP
    OP
    sanolution

    sanolution New Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    bangalore
    yeah ... i ve xbox 1 i ran halo it ran smoothly
     
  4. shadow slayer 2007

    shadow slayer 2007 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    114
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    we need good graphic card and ram for playin it smoothly??
    is it just like ps2 emus which wont work on my comp evn though i hav 1gb ram and 256mb gpu
     
  5. Hustlerr

    Hustlerr [Next-Gen]

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    442
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Delhi
    Yea of course we need a good Graphic card with atleast 256 mb or 512 mb memory. And at least i think Above P4 3.00 Ghz. Isn't it Guyz ??
     
  6. OP
    OP
    sanolution

    sanolution New Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    bangalore
    yeah but we shud appreciate th one who decoded the architecture
     
  7. nikhilrao

    nikhilrao New Member

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    128
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Thnk You for the nice share :p
     
  8. Harvik780

    Harvik780 ToTheBeatOfUrHeart

    Joined:
    Feb 25, 2006
    Messages:
    1,866
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Boston,Newyork
    Hey guys there are even xbox 360 emulators which need alienware pc to run but it is illeagle if u don't own the original title
     
  9. planetcall

    planetcall Indian by heart

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Test it guys and do post your observations here possibly with a nice collection of screenies.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page