Restart my pc.

Discussion in 'Hardware Q&A' started by sonmani, Jun 19, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sonmani

    sonmani New Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Guwahati
    I hve a p-4 based pc. when I m working with pinnacle & Nero that time my pc. automically restarted. What is the prob. how can I solving the prob.
     
    Last edited: Jun 19, 2006
  2. cvvikram

    cvvikram MVP in VC++

    Joined:
    May 9, 2005
    Messages:
    625
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey dude what r u trying to say ???? Try to be very specific in u r queries so that people can give proper answer to that.
     
  3. OP
    OP
    sonmani

    sonmani New Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Guwahati
  4. Rollercoaster

    Rollercoaster -The BlacKCoaT Operative-

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    1,206
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dehradun, India
    ^ now that is specific lol
     
  5. samrulez

    samrulez New Member

    Joined:
    Apr 16, 2006
    Messages:
    1,334
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    What do u mean??
     
  6. ashfame

    ashfame New Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    761
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Delhi / Jaipur
    maybe when he was posting, he got disconnected & then he doesn't get a chance to come back.
     
  7. cyrux

    cyrux New Member

    Joined:
    Aug 5, 2005
    Messages:
    329
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hyd
    Gimme your address, let me come and restart it for you
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page