RediffMail & Kaspersky 6.0

Discussion in 'Internet & WWW' started by s18000rpm, Nov 5, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. s18000rpm

    s18000rpm ಠ_ಠ

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    5,608
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    48
    Rediffmail & Kaspersky Anti-Spy Feature. i'm able to log in into the mail acc. ONLY when the Anti-Spy is Disabled.

    i'm having trouble in Logging into my Rediffmail account thru any browser(IE7 & Opera9).
    & the culprit for this is the "Anti-Spy" Feature in the Kaspersky Internet Security 6.
    When i Disable/pause the Anti-Spy, i can log in into the Account.

    Why is this Happening???


    S/W i use=> XP Home SP2, ZoneAlarm Pro, Kaspersky Internet Security 6.
     
  2. anandk

    anandk Distinguished Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    3,786
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    true this used to happen to me too. i used to 'pause protection'. but i upgraded to v 6.0.0.303. and now i have no probs logging in even with kis 'on' ! which version r u using ? uncheck only 'anti-banner' in anti-spy and try. keep the other 3 checked for ur protection.
     
  3. OP
    OP
    s18000rpm

    s18000rpm ಠ_ಠ

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    5,608
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    48
    Hi, @anandk, I found a solution for this Problem :D

    Click "Settings" in the "Enable Anti-Banner", Select the "White List" TAB, & click "Add" & type this
    into the Dialog box

    No more problem in Logging ON & logging off

    Mine's also v 6.0.0.303,
     
    Last edited: Nov 5, 2006
  4. anandk

    anandk Distinguished Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    3,786
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    GREAT ! :) will do the same too !
     
  5. OP
    OP
    s18000rpm

    s18000rpm ಠ_ಠ

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    5,608
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    48
    hi , i just tested this method by restarting Opera, & it works!

    now no problem in Logging in & logging Off.
     
  6. Choto Cheeta

    Choto Cheeta Rebooting

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    6,202
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Location:
    220.225.82.33
    hmm.. I am with KIS 6.0... I had notiec earlier than only KAV used to have this problem... but with KIS.. there is no such problem... !! but thnx for the solution... would be handy once KAV screws up again... lol...
     
  7. anandk

    anandk Distinguished Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    3,786
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    it didnt wrk with me :-( so i have had to disable anti-banner of kis ...
    i use maxthon (ie7 based)
     
  8. OP
    OP
    s18000rpm

    s18000rpm ಠ_ಠ

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    5,608
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    48
    Try this one= Click "Settings" in the "Enable Anti-Banner", select the "Common" Tab & uncheck
    Code:
    */bn/*
    i hope it works.
     
    anandk likes this.
  9. anandk

    anandk Distinguished Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    3,786
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    It Works !!! Thanx :) A Ton !
     
  10. ajayritik

    ajayritik Active Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    2,021
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Hyderabad
    Thanks for the information!
     
  11. varunprabhakar

    varunprabhakar New Member

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    255
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well i m also having similar problem wid sify.com and KIS 7.0
    and above two described methods dont seem to work for me
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page