Ragnarok online tournament

Discussion in 'QnA (read only)' started by spykids_666, Nov 8, 2004.

?

ARE YOU PARTICIPATING IN THE RAGNAROK TOURNAMENT

  1. YES

    100.0%
  2. NO

    0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spykids_666

    spykids_666 Guest

    How many of you guys are going to participate in the Ragnarok Online Tournament. Please vote 'YES' if you are and 'NO' if you are not
     
  2. teknoPhobia

    teknoPhobia t3h g04t

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AnKH Morpork/Tsort
    isn't there a "maybe"?
     
  3. drgrudge

    drgrudge Another Brick in the Wall

    Joined:
    Jul 21, 2004
    Messages:
    3,026
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai/Chennai
    i run on dial up...., no way that i can play.
     
  4. Prashray

    Prashray New Member

    Joined:
    May 18, 2004
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Locating....Locating....Access Denied!
    I am not interested.
     
  5. imgame

    imgame New Member

    Joined:
    Sep 6, 2004
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i m behind a firewall that prohibits online gaming
     
  6. [digitt]

    [digitt] New Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how much speed do we need to play multiplyer game online........
    i hav 64kbps cable connection ...download speed abt 5kbps.......
     
  7. drvarunmehta

    drvarunmehta New Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    1,533
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    game runs very smoothly even on dialup
    sys requirements are very low too.

    but before u can play u hav to learn some crap about the game and then take a test. if u flunk it u arent allowed to play. unless they remove such stupid features no ones gonna want to play it
     
  8. android

    android New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mumbai
    Heyy
    I have heard a lot abt Ragnarok . I have a broadband connection . Can i download it for free frm a web site . also could neone post me a llink whr i can get more info abt d game ie. how 2 play etc etc..
     
  9. silkyboy

    silkyboy New Member

    Joined:
    Aug 3, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  10. indrajit

    indrajit New Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata
    I wanted to check it out, but its like after some period of playing you have to pay to continue playing. When I heard that I stopped playing, feraing that if I get addicted then might find find my purse a llittle lighter at the end! :D
     
  11. Prashray

    Prashray New Member

    Joined:
    May 18, 2004
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Locating....Locating....Access Denied!
    Ragnarok is included in Digit.
     
  12. [digitt]

    [digitt] New Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    tried it ...i think its a good game...u wil enjoy more if u make some freinds over there
     
  13. rakesh_1024

    rakesh_1024 New Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey guys I am in.
    If any of u guys are playing too, PM me.
    (currently at 38/28 lvl) :wink:
     
  14. [digitt]

    [digitt] New Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i m in too
    i m at lvl 47/35 swordie
     
  15. adithyagenius

    adithyagenius I WANT MORE FPS!!

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    494
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Shifted to Hydreabad from Mumbai
    I was playing on 19.6 kbps connection. lol. My telephone network was down and hence the speed. Now my mtnl and vsnl dial up is gud again. So 40+ kbps again. So no problem. U can play any kind of connection.

    As for the flunking in the test. It has been removed this morning.

    Since 5 days the game has been lagging. So if ur having problems its not u due to dial up. It will soon be fixed I hope.

    If u ever play I have the following cahrs in chaos
    wolf2
    Knight
    60/29
    alway playing with this char

    luckyforger
    merchant
    42/29
    i use him for supporting other characters.

    klepto
    thief
    lvl forgot
    stopped playing with this char. maybe i may delete him

    Just pm me in the game and i may respond. If it say no such char exists it means I am not online.
     
  16. [digitt]

    [digitt] New Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yeah it lags a lot during the day time but works fine during night.
    btw my id is <MaYaNk>
     
  17. OP
    OP
    sunnydiv

    sunnydiv Guest

    well if ne one wann start off , can ask me for my ID, n pass, i have lvl 25 swordy

    i play with another,

    "the healer" 45 lvl , usually hunting at orc dungeon, n sell cheap wrap portals,
    so if u wann travel ragnarok u know who to ask :p
     
  18. adithyagenius

    adithyagenius I WANT MORE FPS!!

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    494
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Shifted to Hydreabad from Mumbai
    Dexter has joined the game. He got addicted to it.
     
  19. suhas_sm

    suhas_sm New Member

    Joined:
    Aug 26, 2004
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    i tried playing it today ...couldnt even pass the test. it was so boring ;) some one tell me the answers :p he flunks me everytime i go to him!
     
  20. flashweb

    flashweb New Member

    Joined:
    Nov 27, 2004
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I too failed in the examination... Questions are tuff... I take the test 3 times, they send me back to re attend the course....

    After i spend time, study it, pass the exam, they will make it paid and i have to attend de-addiction course.

    Anyway i will try again if i could still login :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page