1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

PROBLEM WITH MICROSOFT WORD

Discussion in 'Software Q&A' started by veddotcom, Nov 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. veddotcom

    veddotcom New Member

    Joined:
    Jan 25, 2004
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Patna/Noida
    Hello, I have a problem with MS WORD 2000, Actually When i am opening the MS WORD only one page with rular-bar is opening, other all option, like FILE, EDIT, VIEW, INSERT, FORMAT, TOOLS........options are hidden, i don't know how this occurs, u plz tell me how can i repairs this, i have re-installed and repaired MS OFFICE 2000, i have done both, but problem still occur, plz help....
     
  2. senthilrek

    senthilrek New Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
  3. klinux

    klinux New Member

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    625
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    try the above then ,
    search for normal.dot in the drive u have installed off2k . u might have multiple files for multiple options . just take all and move it to a temporary folder in desktop and restart off2k . the normal.dot should be replaced by a new one. hope this helps .

    else try going back to when it was working using system restore for winxp or scanreg /restore for win98 . but keep this as last option if others fail
     
  4. it_waaznt_me

    it_waaznt_me Coming back to life ..

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A bit closer to heaven
    Can you please post a screenshot ..?
    Just press Print Screen button on your keyboard and then open MsPaint and Edit > Paste then File > Save ..
    Upload it to Photobucket and give the link here ..
    That will be more helpful ..
     
  5. dadhwalprince

    dadhwalprince New Member

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune/Ludhiana
    Ok

    Use registry Mechanic 3 www.download.com ,,, i think this is registry problem my dear
     
  6. go4inet

    go4inet New Member

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Messages:
    300
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    hmm....can i have a shot @ why u get ?
    so tht we can help u in depth ?
     
  7. dadhwalprince

    dadhwalprince New Member

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune/Ludhiana
    hey use system mechanic for this job my dear
    www.iolo.com
     
  8. sms_solver

    sms_solver New Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    somewhere
    somebody might have removed toolbars

    u can do this
    ->right click on any visible toolbar, select customize
    ->A dialog box will appear, select toolbar tab
    -> there click on Reset.. button

    this process might help you
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page