1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

Prob. wid data1..

Discussion in 'Software Q&A' started by aku, Apr 3, 2006.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aku

    aku Gonna make it BiG

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    543
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Familiar with Java... SORRY POINTER NOT ALLOWED!!!
    y isnt my data1 conn. workin...
    wat sud i do..
    i dun wanna return 2 da ol' dial up dayz... it sux...
    pls help me...
    ITS SAYN DAT DA REMOTE COMP ISNT ANSWERIN...
    pls help me out
     
  2. sakumar79

    sakumar79 Active Member

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Messages:
    2,441
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Madurai
    Have you contacted the Customer Support? What are the symptoms - ie, what lights of the modem are on, which are blinking,etc...

    Please elaborate the problem, what you have tried, what results you have reached so far...

    Arun
     
  3. OP
    OP
    aku

    aku Gonna make it BiG

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    543
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Familiar with Java... SORRY POINTER NOT ALLOWED!!!
    wel.. link is on.. and act.. it sumrimes blink..
    well it sayz that the remote computr isnt respondin..
    ive contacted cust. supp.
    they ve just given me a docket no
     
  4. john_the_ultimate

    john_the_ultimate No pain....No gain

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    1,197
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata
    Maybe the server is down or some maintanence work is going on. I also get this message sometimes while connecting. Just wait for few hours or the longest I had to wait was for a whole day after it connected. Nothing to worry.

    By the way shouldn't this topic be discussed in the DATAONE sticky under GENERAL SECTION.
     
  5. gary4gar

    gary4gar GaurishSharma.com

    Joined:
    May 21, 2005
    Messages:
    4,094
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur
    just wait and try again & again.
    may b they will fix it some day.


    sarkari log ! ! !
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page