Price of Civ IV

Discussion in 'Gamerz' started by GeekyBoy, Mar 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GeekyBoy

    GeekyBoy New Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    497
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata
    Can anyone tell me the price of Civilization IV in Kolkata ?Can you guys rate this game?
     
  2. abhijit_reddevil

    abhijit_reddevil Manchester United

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    1,447
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Kolkata, India
    Rs.1299 in Music world/Planet M. You want rating? Well, it was the game of the year 2005, so....5/5 (gamespy), 9.4 (?) /10 (gamespot). Not sure about 9.4, but it's over 9.
     
  3. Darthvader

    Darthvader Back From Deathstar

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    761
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rome 233 B.C
    Ya u r right it is 9.4
    IGN also gab it 9.4
    Besides the compilation of scores on gamerankings is 9.3
    So go buy it
    wat are u waiting for
     
  4. OP
    OP
    GeekyBoy

    GeekyBoy New Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    497
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata
    Yeah,I 've bought it.But it doesn't run on my PC.I guess it's due to the Intel Extreme Graphics(it sucks) and my celeron 1.7Ghz(another one).

    My specs are as follows:
    Samsung Samtron 58v monitor
    1.7 GHz Celeron Processor(Socket 478,Willamette)
    Biostar P4TGS motherboard
    16x BenQ DVD ROM drive
    52x Samsung CD RW
    450 W SMPS
    Samsung SVO411N 40 GB HDD(5400 RPM)
    Samsung Basic Keyboard
    Microsoft Basic Optical Mouse
    350 w Frontech Speakers
    256 MB 133MHz SDRAM
    Floppy drive(1.44 mb)
    WinXP SP2
     
  5. Darthvader

    Darthvader Back From Deathstar

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    761
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rome 233 B.C
    Dude ceck out CIv IVs latest patch
    That has made it work on a lot of low end machines
     
  6. drvarunmehta

    drvarunmehta New Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    1,533
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    No patch is going to make it work on his PC. It's toooo slow.
    @Geekyboy: You should have checked the requirements before buying.
     
  7. abhijit_reddevil

    abhijit_reddevil Manchester United

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    1,447
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Kolkata, India
    Maybe all the settings and resolutions turned to low/switched off and also installing patch v1.52 will work. Check out forums at www.civfanatics.com for latest support issues.
     
  8. Third Eye

    Third Eye gooby pls

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Messages:
    4,293
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Not very far from you
    Hello

    Rs 1300 from www.ebay.in and shipping is Rs 100.

    I rate it 9.5
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page