peer to peer on winxp

Discussion in 'Software Q&A' started by srikanth007, Oct 23, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. srikanth007

    srikanth007 New Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hi,
    wanted to connect 2 pcs both running winXp and havin a Lan-card....

    even got the proper 'cross-cable'... everything was working fine when all of a sudden my pc stopped getting a ping reply form the other pc..even loopback isn't working! but icna see that pc in the networkplaces..

    this problem occured the other way round a couple of days back... ie..same with the other pc! what do i do?? :shock:
     
  2. xenkatesh

    xenkatesh Bewitched!

    Joined:
    Feb 7, 2004
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    chennai
    Check the cable once again!
     
  3. Ethan_Hunt

    Ethan_Hunt New Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    5,219
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay, India
    Hummmm....seems like a strange problem mate.....anyways first detatch all the cables and fit the lan card properly in the slot and then reconnect and try re-installing the drivers and try setting the Lan card speed to 10Mpbs or 10 Half-Duplex or Lastly try Auto Sense.
     
  4. Ethan_Hunt

    Ethan_Hunt New Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    5,219
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay, India
    Hummmm....seems like a strange problem mate.....anyways first detatch all the cables and fit the lan card properly in the slot and then reconnect and try re-installing the drivers and try setting the Lan card speed to 10Mpbs or 10 Half-Duplex or Lastly try Auto Sense and plzz also tell me if u can transfer files at a perfect speed as u can see the other pc's.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page