1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

Opera

Discussion in 'Internet & WWW' started by godsownman, Mar 11, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. godsownman

    godsownman New Member

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Messages:
    879
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay
    Whenever I am surfing this forum and if I happen to select a thread before the page completes loading , it completely stops this forum. I cannot surf further. I have to shut the present open browser not tab , browser and then restart it to work.

    Do any of you all face a similar problem.

    I have tried re-installing the browser everything that can be done. I have even recently formatted the system but the problem continues.

    Please do help ,

    Thanks
     
  2. saurabh.sauron

    saurabh.sauron New Member

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Messages:
    506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Middle Earth
    tried identifying it as IE or mozilla??
     
  3. OP
    OP
    godsownman

    godsownman New Member

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Messages:
    879
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay
    I dont think it makes a difference. Let me try I will post back if it makes a difference.
     
  4. RCuber

    RCuber The Mighty Unkel!!! Staff Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    7,105
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ಬೆಂಗಳೂರು (Bengaluru)
    hmm i too face a similar problem. Only a few threads open, later the site locks up .
     
  5. hafees

    hafees New Member

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kerala
    That may be a problem with phpBB code.
     
  6. Deep

    Deep Version 2.0

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Messages:
    977
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    No its with opera 8...I used to same issues with 8.52 or earlier version...so I upgraded myself to version 9 preview 2 and it started working properly...
     
  7. RCuber

    RCuber The Mighty Unkel!!! Staff Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    7,105
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ಬೆಂಗಳೂರು (Bengaluru)
    Deep I even tried with IE it didnt work . some how it seemd to be working again. let me wait and see
     
  8. Deep

    Deep Version 2.0

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Messages:
    977
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    I used to face this problem with opera only and with all the sites...it was browser specific than site specific to me...
     
  9. dIgItaL_BrAt

    dIgItaL_BrAt New Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Messages:
    1,135
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    It happens in IE too,must be a problem with phpBB.
     
  10. readermaniax

    readermaniax New Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OPEra -> //not working\\
    Internet exPlorer -> //not working\\
    Firefox -> //dont know\\

    well the thing is that I use Netscape .. ive never faced a problem with it ... Try netscape ..

    If it isnt working ... then deep bhaiya must check the phpbb ..

    regards,
    reader
     
  11. OP
    OP
    godsownman

    godsownman New Member

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Messages:
    879
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay
    Thanks a lot, for all your help.

    So it is browser specific as deep said and not site specific.

    I remember now , I had tried it out in IE but never seemed to face a problem.

    Now next mission Download Opera 9 Preview 2 and chk it out.

    Thanks once again .

    Regards
     
  12. Ankur Gupta

    Ankur Gupta Wandering in time...

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Delhi,India
    it doesnt happen in firefox.
    i am using for past 3 months and no such problem
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page