Opera Mobile on the Nokia 6681

Discussion in 'Mobiles and Tablets' started by teknoPhobia, Jul 3, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. teknoPhobia

    teknoPhobia t3h g04t

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AnKH Morpork/Tsort
    I need some help setting up Opera mobile to run on my nokia 6681, please note Opera Mobile not Opera mini. Im using Airtel Mobile office. All access points are set up using the quick setu wizard but Opera Mobile just doesnt seem to work.
     
  2. shivkumar

    shivkumar >>>>>Monkey Power

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    154
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    enroute to hell
    I too is using 6681 with airtel mobile ofice. I never faced any probs. anyway r u able to connect net using mobile office for other applications. have you tried to get the configuration again from airtel and use the new one as default for all applications?
    Give this a try, mostly u willl be able to browse using opera
     
  3. OP
    OP
    teknoPhobia

    teknoPhobia t3h g04t

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AnKH Morpork/Tsort
    It's fixed now, I had to delete the config setting for Airtel Live that had been created even though the mobile office config was set as the default...
     
  4. Najesh

    Najesh New Member

    Joined:
    Dec 22, 2005
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Siliguri
    Hey What is d difference between Opera Mobile and Opera Mini,i never used Opera mobile.
     
  5. deathvirus_me

    deathvirus_me New Member

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    1,838
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata, India
    Well .. a better download manager , wide screen rendering etc. etc. .. But Opera Mini is a hell lot faster ...
     
  6. OP
    OP
    teknoPhobia

    teknoPhobia t3h g04t

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AnKH Morpork/Tsort
    Opera mini is the java app and it offloads rendering tasks to a server, opera mobile is Symbian and it's full fledged, works only on smartphones and is not dependant on a third party server. IF you've got EDGE and a fast smartphone like the 6681, the vast majority of pages will seem to load nearly instantaneously.
     
  7. cyrux

    cyrux New Member

    Joined:
    Aug 5, 2005
    Messages:
    329
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hyd
    Is airtel mobile office a gprs feature ? How much does it cost
     
  8. Najesh

    Najesh New Member

    Joined:
    Dec 22, 2005
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Siliguri
    It depends in which location u r ,here in Bengal it cost @249.

    I m having 6630,and u know it is a Symbian,so what do u suggest using Opera Mobile or opera mini.Also Is Opera Mobile free? coz Opera Mini is free.
     
    Last edited: Jul 7, 2006
  9. Pathik

    Pathik Google Bot

    Joined:
    Aug 28, 2005
    Messages:
    9,747
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    in mumbai MO costs rs7/day

    and u can use both opera mini and opera simultaneously... the latest ver o opera is 8.6
     
    Last edited: Jul 7, 2006
  10. OP
    OP
    teknoPhobia

    teknoPhobia t3h g04t

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AnKH Morpork/Tsort
    @Najesh, Opera Mobile is not free except on the 6680 and 6681, oon other phones it gets installed as a trial version
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page