1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

Not A Win 32 Application????

Discussion in 'Software Q&A' started by readermaniax, Feb 22, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. readermaniax

    readermaniax New Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey i have a Cd which contains some softwares ...ome for them work But when i run the setup for others it shows "c:/bla/bla/bla.exe is not a win32 application" WTF is this this thing?

    Now i have downloaded a software and again it shows bla bla bla is not a win32 application... how will i reun these applications ......
     
  2. bit

    bit Banned

    Joined:
    Feb 13, 2006
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    In windows you can run only 32-bit programs.

    16-bit programs can be run from dos.

    If the program you are trying to run is 32-bit then it might be possible that is corrupted. (Mistakes caused during burning multi-session cds too can cause problems)

    Can you give url of that file ?
     
  3. siriusb

    siriusb New Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Messages:
    1,171
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai, India, Asia, the Earth, the Solar system,
    The most likely problem is a corrupt exe header/structure. Try redownloading, hopefully, from a different site. Or change your download manager.

    The next likely problem is registry. Clean up your registry and try again.

    The other possiblities are that you have a virus (only if all the exes refuse to start) or the exe is for a 64bit system.
     
  4. OP
    OP
    readermaniax

    readermaniax New Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanx siriusb ,bit for the help... HUh? u Expect me to download the 187mb File again? ...neways ..THANX again
     
  5. Orange Juice

    Orange Juice Banned

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    U HV BEEN SCREWED
     
  6. OP
    OP
    readermaniax

    readermaniax New Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yeah i know that orange juice
     
  7. siriusb

    siriusb New Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Messages:
    1,171
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai, India, Asia, the Earth, the Solar system,
    IIRC, there was a thread in the tutorials section on how to download only the corrupt portion of the downloaded file. But for that you need to have downloaded the file via a download manager with support for multiple download threads.
     
  8. OP
    OP
    readermaniax

    readermaniax New Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok i will see to that.....
     
  9. LegendKiller

    LegendKiller New Member

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    434
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    i think sirius black is spot on here there's no prob with your pc just as he said a corrupt file..
     
  10. ::vicky::

    ::vicky:: New Member

    Joined:
    Feb 23, 2006
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    0X4B7H
    ya this happens because the files on the cd are not written correctly or the file was corrupted even before writing on to cd
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page