No Display.........

Discussion in 'QnA (read only)' started by dikudik, Mar 14, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dikudik

    dikudik New Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi i have piv 128 mb ram from last few days there is no display now the pb is i send this motherboard for repairing and it was repaired and done but after 2 days again the same pb occur. now i resend the same to my repairer but when he connects the same the display come there but when i bought here and tried there is no display................

    can anybody tel me what wil be the pb..............
    i checked ram. powersupply with other machine and it works fine

    so need to know what wil be wrong.................

    thanks in advance
     
  2. eddie

    eddie El mooooo

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    1,414
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    Tried a different monitor? Does the CPU fan spin when you start the system? Do you hear any beeps while the system tries to start? Try removing all the extra stuff and start this machine on the most basic hardware. Remove all the cards, disconnect any optical drives etc.
     
  3. ::vicky::

    ::vicky:: New Member

    Joined:
    Feb 23, 2006
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    0X4B7H
    may the mother board if u have a graphics card remove it and then try
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page