New Yahoo!!

Discussion in 'Technology News' started by Thor, Jun 21, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Thor

    Thor Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    501
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bangalore
  2. chatterjeesayan

    chatterjeesayan New Member

    Joined:
    Apr 15, 2005
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    But they should atleast support Opera 8.52!I've checked out this site and it says that it doesn't support Opera!
     
  3. JGuru

    JGuru Well-Known Member

    Joined:
    Dec 25, 2005
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Space-time continuum
    They have been advertising it for some time. 'Check out the new Yahoo'.
    But I never checked it. If you are using Opera there is an option, identify
    as 'IE' . Check it and try again
     
  4. nik_for_you

    nik_for_you New Member

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    313
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Paris
    but in messenger we cant send msg
     
  5. chatterjeesayan

    chatterjeesayan New Member

    Joined:
    Apr 15, 2005
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My browser is already set to "Indentify as Mozilla":(
     
  6. OP
    OP
    Thor

    Thor Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    501
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bangalore
    Yes. Masking/Identifying as IE/Mozilla is not helping with Opera 9.
    Firefox works though :(
     
  7. OP
    OP
    Thor

    Thor Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    501
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bangalore
    Hey ! Yahoo+Opera Working Now!!!
     
  8. manas

    manas Wandering in the zone ...

    Joined:
    Jun 6, 2005
    Messages:
    365
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hyderabad
    It still does not work with Opera 9.
     
  9. ashwinkumar

    ashwinkumar New Member

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hyderabad
    I am also using Opera 9 , no problems opening the page for me either
     
  10. OP
    OP
    Thor

    Thor Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    501
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bangalore
    Now Identify as Opera Works too.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page