1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

mcafee help!!!!!!!!!!1

Discussion in 'QnA (read only)' started by sidewinder, Oct 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sidewinder

    sidewinder New Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Messages:
    628
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    West Bengal
    hi i am using mcafee 8 virusscan pro as my av soft.After installing it i found it installed a practically meaningless mcafee security centre which si memory consuming.Is there any way i can stop sc from startin automatically every timr i start windows xp without disturbing virusscan pro
     
  2. OP
    OP
    sidewinder

    sidewinder New Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Messages:
    628
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    West Bengal
    are yaar do something!!
     
  3. lavan_joy

    lavan_joy New Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In your heart
    version 8 sucks.
    use version 9

    I prefer Norton 2005 for u
     
  4. klinux

    klinux New Member

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    625
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    check if the particular file u want to disable is in admintool services , or msconfig services , the former is prefered
     
  5. OP
    OP
    sidewinder

    sidewinder New Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Messages:
    628
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    West Bengal
    version 9....hmmmm!!! let me see!
     
  6. Destructo

    Destructo New Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sidewinder.......there is an option whether to have Mcafee to Auto Start or not. Check the Control Panel.
     
  7. xenkatesh

    xenkatesh Bewitched!

    Joined:
    Feb 7, 2004
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    chennai
    go to RUn Type this
    msconfig
    go to startup
    remove the entry of that AV loader it attempts u to restart do that! it wont load in any more!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page