Lost Control over Control Panel!

Discussion in 'QnA (read only)' started by lamrinnirmal, Nov 16, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lamrinnirmal

    lamrinnirmal New Member

    Joined:
    Jan 14, 2004
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    /bin/sh
    Help! i used some windows hacking script to change the name of my "Control Panel" to PANEL X. and after i restarted i did get the cool name but i lost control over lotsa stuff. i cant run any .exe file. the error says that i have to specify an association for "exe" files. and if i open control panel i cant use any of the stuff like add/remove programs. i cant open that windows hacking script to reverse back stuff!i cant open my ie! im typing this from my redhat mozilla browser. somebody get me out of this muck fast!
     
  2. theraven

    theraven Active Member

    Joined:
    May 5, 2004
    Messages:
    2,912
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    off to "never ever" land
    upload the script
    lets see what other registry values it changed
    im ofcourse hopin u used a .reg script to merge into ur registry ?
     
  3. game_dev

    game_dev New Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    (0,0,0)
    Try using system restore
     
  4. OP
    OP
    lamrinnirmal

    lamrinnirmal New Member

    Joined:
    Jan 14, 2004
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    /bin/sh
    nope. it was just an exe which i ran and it gave me the option to change the name of the control panel.

    this is the exact error when i try to run an exe file:


    i dont get it. what kind of association does an exe file need? is'nt the windows shell supposed to take care of it?if it was a jpeg or gif etc i know that it can be opened in ie/paint/psp etc. now where does the exe file open. or is it that i ve to change my "control panel". is that possible?

    dude i cant even right click on MY COMPUTER and select PROPERTIES. i get the same darned error.[/url]
     
  5. game_dev

    game_dev New Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    (0,0,0)
    Try pressing F8 key before the OS boots. In the menu select the option of restoring the system to an earlier config.
     
  6. OP
    OP
    lamrinnirmal

    lamrinnirmal New Member

    Joined:
    Jan 14, 2004
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    /bin/sh
    it was done finally! i downloaded this reg file to fix up my registry for this particular problem.
    theres this site i recommend to all you guys. amazing site whenever your windows decides to sulk! check it out http://home.earthlink.net/~leetutor/index.html
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page