internet gets disconnected????????????

Discussion in 'Internet & WWW' started by thadhanihemant, Jan 29, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. thadhanihemant

    thadhanihemant New Member

    Joined:
    Jun 28, 2005
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i m recieving this msg when ever i try to connect the internet in windows xp pro, just within 3 or 4 mins or hardly 15 mins max the sys runs and then it restarts the comput

    [​IMG][/url]
     
  2. OP
    OP
    thadhanihemant

    thadhanihemant New Member

    Joined:
    Jun 28, 2005
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    sorry but i was unable to upload the pic, so here is the msg:--
    The system is shutting down. please save all work in progress and log off. any unsaved changes will be lost. Tis shutdown was initiated by NT AUTHORITY SYSTEM

    TIME BEFORE SHUTDOWN: 00:00:42(at 60 sec the countdown begins)
    Message
    Windows must now restart because the Remote Procedural Call(RPC) service terminated nexpectedly
     
  3. dIgItaL_BrAt

    dIgItaL_BrAt New Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Messages:
    1,135
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
  4. mehulved

    mehulved 18 Till I Die............

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,790
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India, Mumbai, Marine Lines
    It is most
    probably blaster worm. I had suffered from it once. And the symptom is also the one shown shown by blaster worm.
     
  5. __Virus__

    __Virus__ New Member

    Joined:
    Sep 15, 2005
    Messages:
    560
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hyderabad
    do a windows update and u shd b all set.
     
  6. iinfi

    iinfi mekalodu

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    1,534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Navi Mumbai
    doesnt the sasser worm also display a similar message?
     
  7. __Virus__

    __Virus__ New Member

    Joined:
    Sep 15, 2005
    Messages:
    560
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hyderabad
    Yup it does... blaster comes randomly sasser comes the moment u connect to net
     
  8. iinfi

    iinfi mekalodu

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    1,534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Navi Mumbai
    @thadhanihemant:
    u cannot upload any pics on digit forum server. u will have to upload it in any other place like http://www.imageshack.us/ and then link it to that location instead of ur HDD address
     
  9. OP
    OP
    thadhanihemant

    thadhanihemant New Member

    Joined:
    Jun 28, 2005
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks alot guys it was the w32 blaster, and now the internet is running perfectly from last 1 or more hrs, after applying the update-- WindowsXP KB823980---problem solved
    and thanks iinfi to tell me how to upload images at digit forum
     
  10. mehulved

    mehulved 18 Till I Die............

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,790
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India, Mumbai, Marine Lines
    thadanihemant you cannot upload pics here. You will need to use some image upload sites like iinfi said. Then you have to give the link here.
     
  11. __Virus__

    __Virus__ New Member

    Joined:
    Sep 15, 2005
    Messages:
    560
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hyderabad
    Dont just stop here.... have all the updates as of now :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page