Icon for WMP

Discussion in 'Software Q&A' started by pickster, Mar 15, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pickster

    pickster Professional Layabout.

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    267
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
  2. thetopcyborg

    thetopcyborg New Member

    Joined:
    Sep 17, 2005
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    just create a shortcut of the application and change its icon by properties. cheers!
     
  3. manas

    manas Wandering in the zone ...

    Joined:
    Jun 6, 2005
    Messages:
    365
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hyderabad
    Yes,just right click choose Properties and select Change Icon
     
  4. OP
    OP
    pickster

    pickster Professional Layabout.

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    267
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
    no man not like that. like to change the icon everyone. to change its default icon.
     
  5. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Use reshack and replace the original file's icon bitmap with the new one...
     
  6. OP
    OP
    pickster

    pickster Professional Layabout.

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    267
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
    What is this reshack?
    is it resource hacker?
     
  7. OP
    OP
    pickster

    pickster Professional Layabout.

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    267
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
    ok got it..
    it is res. hacker
    mission completed succesfully
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page