i ran linux over windows

Discussion in 'Software Q&A' started by gauravsuneja, Jul 23, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gauravsuneja

    gauravsuneja macaddict

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    new delhi ,india
    i ran linux over windows today in microsoft virtual pc
    linux distro was knppix live cd 3.1
    ran smoothly
     
  2. GNUrag

    GNUrag FooBar Guy

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Messages:
    1,246
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Interwebs
    Huh! What's the point in having a Live CD and running it over a virtual pc??? :shock: :shock: :shock:

    Knoppix 3.1 is decades old. (1 decade = 10 months) . KDE bundled with knoppix 3.1 is nothing when compared to latest KDE 3.2.x from Knoppix 3.4. Get hold of Knoppix 3.4 if you find any geek near u.

    Anybody tried Gnoppix 0.6 ?
     
  3. It_is_Andrew

    It_is_Andrew New Member

    Joined:
    Jul 18, 2004
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata
  4. GNUrag

    GNUrag FooBar Guy

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Messages:
    1,246
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Interwebs
    It has to look cool, its based on GNOME 2.6 :eek: :eek:

    It is still 21 days away from its first release. I'm waiting for it. After that it will go in my download queue at hbcse
     
  5. mail2and

    mail2and Walking, since 2004.

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    926
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    London, UK
    well cn u tell me how i can install i pls. pls pls how can i run linux over windows
    ?
     
  6. tuxfan

    tuxfan New Member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    2,653
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    If you have a live CD, you just need to boot from it. For this, you may have to change the boot sequence in BIOS. You change BIOS settings by pressing (or continuously pressing, if its too fast) the DEL key when your machine starts. Select the CD-ROM as first boot device.

    Then load the Knoppix (or any other live distro) CD and boot. Quite simple.
     
  7. OP
    OP
    gauravsuneja

    gauravsuneja macaddict

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    new delhi ,india
    i install all linux til now an d qnx in virtual pc

    i install all linux til now an d qnx in virtual pc
     
  8. BONZI

    BONZI New Member

    Joined:
    Oct 7, 2003
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Palakkad Kerala
    What is the use of a LIVE cd???
     
  9. freshseasons

    freshseasons King of my own Castle

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    EVERYWHERE
    Think digit will Give Gnoppix After knoppix.... Or am i dreaming too much :lol:
     
  10. allajunaki

    allajunaki New Member

    Joined:
    Jul 20, 2004
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere In my room....
    if u wanna run on virtual PC run a normal distro... as such Live CD distro's are slow because of constant Access to CD ROM and Compression...

    Anyways how is the speed of Microsoft Virtrual PC.... I have run Linux on VMWare sometime back... while it worked flawlessly, it was mighty slow... (I ran RedHat 8 or 7.... was a long time back). But it screwed up my networking (I was using 2 Lan Cards and XP's builtin Bridging for 3 PC's)....
     
  11. #/bin/sh

    #/bin/sh New Member

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    42.65 N 73.76 W
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page