How can I submit my software to Digit?

Discussion in 'Software Q&A' started by CaptainRon, Nov 9, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CaptainRon

    CaptainRon New Member

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have recently finished with a small File Copying utility that intends to replace the Windows default copying system (which is extremely crappy), and places its option in context menu.

    Works only in Windows XP!

    The software is downloadable from:
    http://freehost01.websamba.com/afterburner/copyfat2_install.exe

    Can anyone let me know the procedure to have it on Digit CD?

    Captain Ron
    Over and Out
     
  2. swatkat

    swatkat Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2004
    Messages:
    2,060
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Shimoga/ಶಿವಮೊಗ್ಗ
  3. freshseasons

    freshseasons King of my own Castle

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    EVERYWHERE
    Isn't something like , your software the very CONTEST OF CRACK DIGIT ( or WHATEVER )this month...May be if you send them that software they may think its for the contest ....better send it next month...
     
  4. prankzter

    prankzter New Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    nice software dude..but it consumes some extra resources..see if u can work on that mate!!!
     
  5. hikapil

    hikapil New Member

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur, Rajasthan, India
    Great work

    Great work budy.
    Please do post these things in future.

    and all of us should appreciate these things.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page