Help Needed in Firewll config

Discussion in 'Software Q&A' started by guhanath, Sep 28, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. guhanath

    guhanath Member

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have WinXP professional with SP2,
    I use Zone Alarm as the default firewall and recently after installing Norton Antivirus
    windows took Norton's Internet Worm Security as the default firewall.
    If I run ZOnealarm windows says that running more than 1 firewall might conflict.

    If i disable internet worm protection in the antivirus options and ran the zone alarm, windows still
    shows that more than one firewall is running and might conflict.

    If I stop Zone alarm, it still takes internet worm protection as firewall eventhough it is turned off.

    Anyone please help me to sort this issue.I need to disable Norton's and enable Zone Alarm.

    Thanks & Regards
    Guhan
     
  2. anandk

    anandk Distinguished Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    3,786
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    my suggestion would be u straight uninstall norton wp, keep only norton av. ur za can coexist with ur winxp fw; even if u have enabled both.
     
  3. OP
    OP
    guhanath

    guhanath Member

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    I have only installed Norton AV.I havent installed any other Norton Products.So consider this.
     
  4. rakeshishere

    rakeshishere HELP AND SUPPORT

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
  5. OP
    OP
    guhanath

    guhanath Member

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    HI,

    I am using Norton AV 2005,Please tell me how to avoid norton internet worm protection as default firewall and use zone alarm instead.

    can anyone tell me which is the process that initializes that , so that i can remove from startup
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page