gprs, pc & mobile!

Discussion in 'Mobiles and Tablets' started by pravinbv, Jul 4, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pravinbv

    pravinbv How are you?

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    316
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    i dont know if its leagal. but if yes pls help.
    i have working gprs mobile connection. the data plan i subscribed only support browsing on mobile only and not to connect to pc. is there any hack or trick to use the "SAME" gprs data plan to surf on pc.
    service provider donot support to connect pc.
     
    Last edited: Jul 10, 2009
  2. OP
    OP
    pravinbv

    pravinbv How are you?

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    316
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    is it not possible. pls help.
     
  3. Amir.php

    Amir.php Flying Visitor

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Allahabad
    Which service provider U r using?
     
  4. OP
    OP
    pravinbv

    pravinbv How are you?

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    316
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Reliance GSM
     
  5. OP
    OP
    pravinbv

    pravinbv How are you?

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    316
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    atleast tell me is it possible or not. pls reply.
     
  6. phuchungbhutia

    phuchungbhutia Om Ma Ni Pä Me Hum

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    384
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    sikkim
    I used to try with opera . .
     
  7. Cool G5

    Cool G5 Active Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    4,188
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Aamchi Mumbai !!!
    Using WAP on PC is not worth the trouble you take. Each page load at snail's pace. You are better off using broadband or GPRS on PC.
     
  8. OP
    OP
    pravinbv

    pravinbv How are you?

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    316
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    i have managed to open opera mini on my pc with microemulator. u got it. now tell me the answer me the original qustion.
     
    Last edited: Jul 8, 2009
  9. Cool G5

    Cool G5 Active Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    4,188
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Aamchi Mumbai !!!
    It's simple. Configure proxy in your browser & connect using PC Suite.
     
  10. OP
    OP
    pravinbv

    pravinbv How are you?

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    316
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    how? please give me details or link.
     
  11. montsa007

    montsa007 ~Bulletproof Monk~

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    Hello mate :)
    Am using BPL/loop mobile for my pc to browse internet.
    Yes its possible to connect to net usin your handset as modem, not sure about being legal as loop mobile call centre says "no sir we do not provide this service" but after tweaks you can connect ;).
    just make sure you have unlimited data plan, else be prepared to burn your wallet!
     
  12. Gauravs90

    Gauravs90 geek........

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    748
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Thane, India
    It's easy to connect PC with wap.
    If you have wap connection then you have to know two things
    1. It's access point
    2. proxy & port(usually 8080)
    if you know these i can try to help further
     
  13. Cool G5

    Cool G5 Active Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    4,188
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Aamchi Mumbai !!!
    You on Prepaid or Postpaid? AFAIK Loop only provides WAP for Prepaid users.
     
  14. montsa007

    montsa007 ~Bulletproof Monk~

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    I said i'm on prepaid, 10 ka gang card, not sure if its still sold. Yes they only provide wap for free but if you fondle a bit you can get free internet on your pc
     
  15. ankan_giri

    ankan_giri New Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Help to connect my iPod to internet. I have BSNL SL2_141 Modem.
     
  16. thetechfreak

    thetechfreak .

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    9,405
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    38
    Ok here is the trick...
    Download a software called Joiku Spotlight...and you can use it via Wifi..only
     
  17. OP
    OP
    pravinbv

    pravinbv How are you?

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    316
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    yet no one telling detail procedure. please here r all details.
    service provider: Reliance gsm
    plan: day pass plan rs.10/day
    only gprs on mobile not on pc. i want to use it on my pc. how. is it possible. if yes pls give detail procedure not advice.
     
  18. Gauravs90

    Gauravs90 geek........

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    748
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Thane, India
    ^^^Which phone you are using to connect?
     
  19. Amir.php

    Amir.php Flying Visitor

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Allahabad
    and this plan will be too heavy on pc...Because it has limitation of 10 mb only.
    Loading heavy sites loss of more data.
    If you have nokia:
    1. Install pc suite
    2. After finishing it when you connect mobile mobile, mobile icon in taskbar will glow. Right click on it and choose "connet to the internet".
    3. Clink on setting >choose modem>manual setting.
    4. In the APN fill: rcomwap
    and click finish.
    Now open your browser and give the following proxy:
    proxy: 10.239.221.5
    port: 8080
    Now connect to the internet. This worked for me.
     
  20. OP
    OP
    pravinbv

    pravinbv How are you?

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    316
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    i have managed to open "opera mini" yes opera mini on my pc to reduce traffic. mobile is sony ericsson w700.


    thanks Amir.php. my pc got connected to internet. atleast the pc show like that. all got ok. but i cant open any website.
     
    Last edited: Jul 15, 2009
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page