funny problem with gmail and firefox

Discussion in 'Software Q&A' started by adit_sen, Mar 15, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. adit_sen

    adit_sen New Member

    Joined:
    Feb 8, 2004
    Messages:
    342
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Perth, A*stralia
    hi all..
    i'm using firefox 1.5.0.1. Now everytime I try to access Gmail, I get a 'Loading....' dialogue on the top left of the screen. But it just stays ther. Nothing happens after that!!! So I can't log into Gmail. But once in a while, it does login without any problems. Now this is most peculiar, cuz i cant get why it log's in sometimes and sometimes it doesnt.
    Any solutions?!?!?

    and its the exact same problem with IE too!!! Sometimes it logs in and sometimes it doesnt?!?!?

    peace..
    aditya
     
  2. navraj

    navraj New Member

    Joined:
    Apr 26, 2005
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    It is actually a script that shows "Loading". It takes some time to redirect the gmail and sometimes halts. You can just click refresh if it takes too much time.
     
  3. OP
    OP
    adit_sen

    adit_sen New Member

    Joined:
    Feb 8, 2004
    Messages:
    342
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Perth, A*stralia
    That wat even I thought. But in the gmail login process, there are two 'Loading' notices that come. First is when the script is being loaded, and that appears on the top left of the window. Second is when the script has already loaded and the loading dialogue apperars in red on the top right of the window.
    my problem is that I never get to the second loading dialogue. it always remains on the 1st one itself. clicking on refresh does not help. maybe once a wk it decides to come up and i can check my mail. its really irritataing. pls help
     
  4. Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    Me too hv faced the same problem many times, but clicking in the address bar and then pressing the <ENTER> key (i.e., Refreshing the page) works for me!
     
  5. samrulez

    samrulez New Member

    Joined:
    Apr 16, 2006
    Messages:
    1,334
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  6. Akshay

    Akshay Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Messages:
    1,121
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Pune
    If i use airtel gprs to connect to gmail, IE, Firefox and Opera doesnt work.

    But if I use Broadband or Reliance, I can easily access gmail and google talk.
    I hope this is not a problem with the service providers...
     
  7. yashved

    yashved New Member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai, India
    In firefox, you can disable Javascript from Tools>Options>Content Tab by unticking "Enable Javascript" button. This will disable javascript in Gmail and it will show up the following message:
    --------------------------------------------------------------------------
    JavaScript must be enabled in order for you to use Gmail in standard view. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To use standard view, enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

    To use Gmail's basic HTML view, which does not require JavaScript, click here.

    If you want to view Gmail on a mobile phone or similar device click here.
    --------------------------------------------------------------------------

    Use the Gmail's basic HTML view and you will should not face any problems accessing your account.

    Hope this will solve your problems.... :)
     
  8. robin345

    robin345 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Clear your Browsers cache or History ..this will solve your problem .
     
  9. satyamy

    satyamy Alive Again...

    Joined:
    May 20, 2005
    Messages:
    1,665
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    Dear Aditya,
    U did't specified ur internet you use
    As Gmail works on AJAX technonlogy it load full page at once so it take a little more bandwidth
    Pls tell us your internet speed may be their is a problem of ur bandwidth you use.....?
    After that we can help your further.........

    Regards
    Satyam Yadav
     
  10. cooldudie3

    cooldudie3 Boom Boom Boom

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    742
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MACHEAVEN
    then why don't u update to firefox 2.0? it might solve the problem!
    but when i log in it says in my quick contacts that i'm having technical difficulties?????
     
  11. phreak0ut

    phreak0ut The Thread Killer >:)

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Move over to Opera. Fast and simple. I faced the same problem.
     
  12. ilugd

    ilugd Beware of the innocent

    Joined:
    Dec 25, 2005
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    slow connection speed seems to be the problem. Quick contacts-technical difficulties? That is probably a sign of a slow connection.
     
  13. blackpearl

    blackpearl The Devil

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    1,082
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    48
    Location:
    0x02AE88C6FF
    Never faced any problem with Opera. :)
     
  14. praka123

    praka123 left this forum longback

    Joined:
    Sep 7, 2005
    Messages:
    7,513
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    -
    in dial-up or low speed gmail sux.takes yrs to load.
     
  15. Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    @cooldudie3

    Did u check the thread date before replying? Its one year old thread and most probably the thread starter would be using the latest version now!
     
  16. ilugd

    ilugd Beware of the innocent

    Joined:
    Dec 25, 2005
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    oh. LOL. missed that.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page