focus or tracking error

Discussion in 'QnA (read only)' started by thadhanihemant, Feb 23, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. thadhanihemant

    thadhanihemant New Member

    Joined:
    Jun 28, 2005
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i m getting this error very often while burning dvd's

    my config-
    P4 1.7
    intel d850mv
    768 RD RAM
    ati radoen 9200 se 128 mb
    HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B with the latest available firmware A306

    i had used different medias intex +r,intex -r, dataace -r etc

    is it a media problem or dvd rw problem

    well 1 more thing i have a moserbaer rw dvd i had written the data many times but i had not recieved any error with this media
    i suppose it's a media prob
    correct me if i m wrong
     
  2. ::vicky::

    ::vicky:: New Member

    Joined:
    Feb 23, 2006
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    0X4B7H
    u check for the firmware update from the manufacturers website
     
  3. readermaniax

    readermaniax New Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey for how much you got that grafichs card/

    @question:
    Well it seems to be a Media problem .... if you give us the error then it would be much better to find out the problem.

    -----
    hope this helps!
     
  4. OP
    OP
    thadhanihemant

    thadhanihemant New Member

    Joined:
    Jun 28, 2005
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    sorry but its my mistake, but the error is

    focus or tracking error

    @vicky read the post carefully i had already mentioned that i had updated to latest firmware available
    @maniax well buddy my brother brought it frm australia for 90A$=Rs3150 a year and a half ago
    but i think in india now the price is around Rs.2000-2500


    o
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page