Firefoxis not working after page fully loads

Discussion in 'Software Q&A' started by piyush gupta, Dec 2, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. piyush gupta

    piyush gupta New Member

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Messages:
    1,284
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    never land
    I m facing a problem in which hwneever i any site fully loaded on my firefox

    i means a done in status bar

    it just starts scroll up-down-up-down-up-down-up-down

    continusly

    till site not fully loaded it works fine

    but after that start up-down-up-down non stop

    what to do?

    i hasn't loaded any extension other than Fasterfox
     
  2. manas

    manas Wandering in the zone ...

    Joined:
    Jun 6, 2005
    Messages:
    365
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hyderabad
    Delete your Firefox preferences and try again..

    It can be found at "C:\Documents and Settings\{ur username}\Application Data\Mozilla" . Delete the entire Firefox folder..and start Firefox.
     
  3. OP
    OP
    piyush gupta

    piyush gupta New Member

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Messages:
    1,284
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    never land
    @manas

    i already deleted by prferences

    all add ons

    completely uninstalled FF

    downloaded new steup file from getfirefox.com

    installed Firefox
    again

    but still same problem there
     
  4. Arsenal_Gunners

    Arsenal_Gunners New Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    3,202
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    i faced this problem too.to solve this make an entry in the bookmark toolbar,this should fix it.:)
     
  5. OP
    OP
    piyush gupta

    piyush gupta New Member

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Messages:
    1,284
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    never land
    @vimal not understanding ur solution

    coz i never use bookmarks toolbar
     
  6. Arsenal_Gunners

    Arsenal_Gunners New Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    3,202
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
  7. OP
    OP
    piyush gupta

    piyush gupta New Member

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Messages:
    1,284
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    never land
    But bro i never used FF bookmarks feature

    i us only online bookmarks
     
  8. Arsenal_Gunners

    Arsenal_Gunners New Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    3,202
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    i found another way,right click on the bookmarks toolbar,and click on new folder,name it anything.DONE
     
  9. OP
    OP
    piyush gupta

    piyush gupta New Member

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Messages:
    1,284
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    never land
    i tried it but this has not solved my prblem

    but guess now it is solved

    actually i dont know is it the reason or not

    i was using KAV & KIS with FF

    i uninstalled all the stuffs & installed

    KAV with ZA and FF

    now my FF is working fine
     
  10. Arsenal_Gunners

    Arsenal_Gunners New Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    3,202
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    dont know...but well done.
     
  11. OP
    OP
    piyush gupta

    piyush gupta New Member

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Messages:
    1,284
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    never land
    thanx vimal for ur suggestions & ur time & ur efforts
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page