digit forum and Opera - attchment problem

Discussion in 'Internet & WWW' started by anarchist, Jul 20, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. anarchist

    anarchist Guest

    i was using Opera browser, while replying a thread i have to attach an image but could not find "Manage attachment" button. while using IE this button was visible. anybody facing same problem?
     
  2. RCuber

    RCuber The Mighty Unkel!!! Staff Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    7,105
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ಬೆಂಗಳೂರು (Bengaluru)
    No problem here. I use Opera v9.01.

    [​IMG]

    EDIT: I think you have collapsed the additional option option. just below the edit post frame you will see a bar called Additional options . at the end of the bar you will see a updown arrow , click to toggle the additional options.
     
    Last edited: Jul 20, 2006
  3. RCuber

    RCuber The Mighty Unkel!!! Staff Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    7,105
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ಬೆಂಗಳೂರು (Bengaluru)
  4. OP
    OP
    anarchist

    anarchist Guest

    are you talking about this? it is screen shot from opera
     
  5. Pathik

    Pathik Google Bot

    Joined:
    Aug 28, 2005
    Messages:
    9,747
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    it works kool on 9.00 Beta Build 8414.... and 9.01 is a lil bit unstable..
     
  6. blueshift

    blueshift Wise Old Crow

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    1,227
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Inside the Pixel
    seems unusual. I am using Opera 7.54 version but dont have problem like this.
     
  7. RCuber

    RCuber The Mighty Unkel!!! Staff Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    7,105
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ಬೆಂಗಳೂರು (Bengaluru)
    WOW yea :eek: but i dont see that button :confused: , now i see the problem , wierd :(
     
  8. OP
    OP
    anarchist

    anarchist Guest

    now i downloaded version 9.01 build 8533, it is also having same problem.
    @charangk: i have downloaded from the link provided by you. does your browser works with attachments?
     
  9. RCuber

    RCuber The Mighty Unkel!!! Staff Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    7,105
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ಬೆಂಗಳೂರು (Bengaluru)
    hooo what hapnd :confused: :mad: . After reading your post, i went to post a attachmant and......... now even im facing the same problem :eek: . this is really strange.

    EDIT: if i try to edit this reply then i can see that button :|.
     
    Last edited: Jul 21, 2006
  10. RCuber

    RCuber The Mighty Unkel!!! Staff Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    7,105
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ಬೆಂಗಳೂರು (Bengaluru)
    ha ha ha really wierd. while posting the above i didnt see the "manage attachment" button , now i see it :confused: . really strange.I have attached a text file called text.txt .
     
  11. mehulved

    mehulved 18 Till I Die............

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,790
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India, Mumbai, Marine Lines
    Well I can see those buttons. I am using Opera 9.01 for Linux build 376.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page