Dial Up Speed

Discussion in 'Software Q&A' started by vipinkumarsolanki, Dec 23, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vipinkumarsolanki

    vipinkumarsolanki New Member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    jodhpur (rajesthan)
    Hi friends
    how can i get maximum speed from my dial up connection?
     
  2. boosters

    boosters New Member

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    349
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jabalpur
    Just simple upgrade your dial up modem to Broadband. :D
     
  3. nishant_nms

    nishant_nms New Member

    Joined:
    Sep 5, 2005
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    time for an upgrade
     
  4. patkim

    patkim Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2005
    Messages:
    804
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Mumbai,Pune
    You might find some softwares on download.com that claim to boost the network connectivity by altering some registry settings based on type of connection like broadband / dialup etc!

    Instead of using dial up, go for broadband, eventually it may turn out to be a cheaper & better option, especially if your dial-up was not stable. i.e. not getting good speed, modem hang-ups & disconnects etc.
     
  5. rajaryan_13

    rajaryan_13 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata
    I second on patkim

    go for Data1 h500 plan, it should suffice all ur needs
     
  6. NucleusKore

    NucleusKore TheSaint

    Joined:
    Jun 19, 2004
    Messages:
    3,435
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Antigua
    Go for AirTel 999UL if you have in your area
     
  7. webgenius

    webgenius New Member

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    582
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Download netspeed & PC accelerator
     
  8. hard_rock

    hard_rock Salieri Family

    Joined:
    Feb 24, 2004
    Messages:
    365
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere in Internet.......Have dynamic IP addres
    Do some tweaks using tweak xp pro/system mechanic pro. Use Opera for browsing as it has good cache management system and speed... You can just only optimise what you get and cant imagine to get 10KBps-15KBps on 56kbps modem connection...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page