dataone help

Discussion in 'Broadband and DTH' started by varunprabhakar, Dec 29, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. varunprabhakar

    varunprabhakar New Member

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    255
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i am using modem utstar300r2u for broadband.
    but i am continously getting error 678.
    can somebody provide me full config for modem for using bsnl dataone as i may have mistakedly changed the settings
     
  2. harmads

    harmads New Member

    Joined:
    Dec 15, 2003
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai,INDIA
    What does Error 678 mean . Can you specify.
     
  3. joe2005

    joe2005 New Member

    Joined:
    Aug 12, 2005
    Messages:
    48
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    chennai
    User guide for the modem could be obtained fron this link.

    mtnlmumbai.in/triband/htm/utstarusrguide1.0.pdf
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page