connect using reliance in linux

Discussion in 'Open Source' started by escape7, Dec 29, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. escape7

    escape7 What? Where? How?

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Singapore
    can one connect to the net using a reliance phone in red hat 9 ??? :?:
     
  2. curvenger

    curvenger New Member

    Joined:
    Aug 12, 2004
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Aizawl
    I dont think so, but you can try, and you`ll have to install lots of rpm and maybe that wont work to, the best is upgrade it to Fedora Core 3, and it will be much easier!
     
  3. naveenchandran

    naveenchandran New Member

    Joined:
    May 16, 2004
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ** Hosur ** Operating System:GNU
  4. OP
    OP
    escape7

    escape7 What? Where? How?

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Singapore
    i checked ur link, i'm new to linux (2 days) & am totally confused is there an easier way or will i'll have to some R&D.
     
  5. GNUrag

    GNUrag FooBar Guy

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Messages:
    1,246
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Interwebs
    Give some time to get familiar with this new OS and then try connecting to net. That delhi lug's wiki is quite complete with respect to getting started with Reliance's FWP... give some time to read those pages.
     
  6. OP
    OP
    escape7

    escape7 What? Where? How?

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Singapore
    i tried the link given by naveenchandran, extracted the required files but could not find the file 'sh install.sh', there's a file 'install.sh', but when i run that nothing happens. what am i supposed to do?
     
  7. naveenchandran

    naveenchandran New Member

    Joined:
    May 16, 2004
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ** Hosur ** Operating System:GNU
    escape7 plz tell the model of reliance phone you are using (fixed wireless or wireless) ( Lg or Samsung ) First

    and also Serial port or USB?
     
  8. OP
    OP
    escape7

    escape7 What? Where? How?

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Singapore
    well i'm using samsung NCH N-191(mobile) using a USB cable.
     
  9. technomodel

    technomodel New Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    kolkata
    sh install.sh is not any file, it is a command that you use to execute the shell script install.sh. to do this, open the terminal, cd to the folder you have extracted and type the command.that would do it.
     
  10. naveenchandran

    naveenchandran New Member

    Joined:
    May 16, 2004
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ** Hosur ** Operating System:GNU
    I do think you will have to manually configure for that model. Follow the steps given in that link.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page